Κόσμος

Η γιαγιά τούς στέλνει sms από τον τάφο! (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι περίεργο μια γιαγιά να στέλνει sms στα εγγόνια της, εκτός κι αν... έχει πεθάνει! Ένα ζευγάρι Βρετανών από το Νιούκαστλ, που αντλούσαν παρηγοριά για τον θάνατο της γιαγιάς τους στέλνοντάς της μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν θάψει μαζί της, έπαθαν σοκ όταν η νεκρή... τους απάντησε.

“Σας προσέχω και όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Απλώς ξεπεράστε το” έγραψε το μήνυμα που υποτίθεται ότι έστειλε από τον τάφο της η —νεκρή εδώ και τρία χρόνια— γιαγιά Λέσλι Έμερσον.

Αν και είχε υποσχεθεί ότι δεν θα το κάνει, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είχε πουλήσει τον αριθμό σε έναν νέο συνδρομητή, ο οποίος δεν είχε ιδέα για τη μακάβρια προέλευσή του.

“Προφανώς, ξέραμε ότι η γιαγιά δεν επρόκειτο ποτέ να μας απαντήσει. Φανταστείτε τι σκέφτηκα όταν είδα ένα μήνυμα από εκείνην”, είπε η Σέρι Έμερσον στην τοπική εφημερίδα Shields Gazette.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η τηλεφωνική εταιρεία δεσμεύτηκε ότι αυτήν τη φορά θα τηρήσει την υπόσχεσή της και θα αποσύρει τον αριθμό.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανία: Νέες συνομιλίες στο Μαϊάμι για το αμερικανικό σχέδιο τερματισμού του πολέμου
Ουκρανοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι συναντώνται στη Φλόριντα για να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις γύρω από την πρωτοβουλία της Ουάσιγκτον που στοχεύει στον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Ρωσία
Ο Στιβ Γουίτκοφ και ο Μάρκο Ρούμπιο
Το σπρίντ του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, για να χαιρετήσει φοιτητές στην Κίνα και ο αγώνας πινγκ πονγκ
Ο ίδιος μάλιστα δεν παρέλειψε να παίξει πινγκ πονγκ με έναν από τους αστέρες του αθλήματος κάνοντας έτσι μία από τις πιο ευχάριστες επισκέψεις του στην Κίνα
Εμανουέλ Μακρόν