Κόσμος

Google: Περιόρισε τις επισκέψεις στα γραφεία της! Μέσω διαδικτύου οι συνεντεύξεις

Τον δρόμο για την μη εξάπλωση του κορονοϊού δείχνει η Google που αποφάσισε την Δευτέρα μια σειρά μέτρων.

Κατ’ αρχήν, αποφάσισε να περιορίσει τις επισκέψεις στα γραφεία της στη Σίλικον Βάλεϊ, το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

Προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του νέου κοροναϊού περιορίζονται «οι εξωτερικές επισκέψεις» σε κάποια γραφεία της Google, ανάμεσά τους και η έδρα της εταιρείας στο Μάουντεν Βιου, επεσήμανε εκπρόσωπος.

Όλες οι συνεντεύξεις για νέες προσλήψεις θα γίνουν μέσω διαδικτύου.

Ήδη η Google, η Amazon, η Microsoft και η Facebook είχαν συστήσει στις 6 Μαρτίου στους εργαζόμενούς τους στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ να εργάζονται, εφόσον αυτό είναι δυνατό, από το σπίτι. Η Apple ακολούθησε το παράδειγμά τους, ενώ αναβλήθηκε και το συνέδριο TED που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ του Καναδά τον Απρίλιο.

Στις ΗΠΑ περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, ενώ τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν υποκύψει, οι 17 από τους οποίους σε έναν οίκο ευγηρίας στην πολιτεία Ουάσινγκτον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν θέλει να δει τον Τραμπ στη Βουδαπέστη αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει κάποια εναέρια εμπόδια – Η περίπλοκη διαδρομή για να φτάσει
Αν ο Πούτιν θέλει να «παίξει» ακόμα πιο ασφαλώς, θα μπορούσε να πετάξει μέσω της Τουρκίας, γύρω από τη νότια ακτή της Ελλάδας και στη συνέχεια να ανέβει μέσω του εναέριου χώρου του Μαυροβουνίου
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin στην κορυφή της σκάλας του Ilyushin Il-96-300 με το οποίο ταξίδεψε για να συναντήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump στο Anchorage της Alaska