Κόσμος

Guardian: Ταξιδιωτικές συμβουλές στους τουρίστες για Ελλάδα

Ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian συμβουλεύει όσους τουρίστες σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και την συγκρίνει με την Τυνησία, η οποία δέχθηκε πρόσφατα αιματηρή επίθεση με 38 νεκρούς από τζιχαντιστή.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος της Guardian είναι ο εξής “Συμβουλές σε όσους ταξιδιώτες σχεδιάζουν διακοπές σε Ελλάδα και Τυνησία”.

Για την Ελλάδα τονίζεται ότι οι τουριστικοί πράκτορες αυτή τη στιγμή δεν προσφέρουν στον κόσμο τη δυνατότητα αποζημίωσης ή να αναβάλλουν τις κρατήσεις τους για διακοπές στην Ελλάδα, καθώς η υπηρεσία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δεν έχει αλλάξει την ταξιδιωτική οδηγία της.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ταξιδιωτικές εταιρείες ενθαρρύνουν τους παραθεριστές να προχωρήσουν στα ταξίδια τους, όπως έχει προγραμματιστεί, λέγοντας ότι θα έχουν μικρή επίδραση σε αυτούς, και ότι η κατάσταση παραμένει η ίδια στις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Παρ’ όλα αυτά, η εφημερίδα επισημαίνει ότι οι ταξιδιώτες καλό θα είναι να πάρουν αρκετά μετρητά μαζί τους για όλα τους τα έξοδα ώστε να μην στηρίζονται στα ΑΤΜ ή πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που ακόμα γίνονται δεκτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δεν πάτησε το «κουμπί» κατά του Ιράν, ανέστειλε για δύο εβδομάδες τις επιθέσεις, δεκτό το σχέδιο του Πακιστάν για παράταση στο τελεσίγραφο
Ο Τραμπ «παγώνει» τους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν με τον όρο να ανοίξουν, άμεσα, τα Στενά του Ορμούζ - Τη συμφωνία εκεχειρίας αποδέχθηκε και ο Νετανιάχου - Την Παρασκευή στο Ισλαμαμπάντ αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ
Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την υγεία του Τραμπ μετά τις ακραίες δηλώσεις για το Ιράν: «Έχει άνοια;»
Οι συχνά αντιφατικές τοποθετήσεις του Αμερικανού προέδρου πυροδοτούν πολιτική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον, με επικριτές του να μιλούν ακόμη και για προσφυγή στην 25η Τροπολογία
Ντόναλντ Τραμπ 5