Κόσμος

Γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ!

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές αρχές, όταν ειδοποιήθηκαν από το νηπιαγωγείο "Thomas' Battersea" -όπου φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ- για μια απόπειρα εισβολής.

Ο λόγος για μια 40χρονη, η οποία φέρεται να προσπάθησε να εισβάλει στο νηπιαγωγείο, την ώρα που ο τετράχρονος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, παρακολουθούσε τα μαθήματα.

Η γυναίκα συνελήφθη στις 2.15 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και παραμένει υπό κράτηση.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως “είμαστε σε άμεση επικοινωνία με το σχολείο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα μέτρα ασφαλείας του κτιρίου”.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ιρανός πρόεδρος ανακοίνωσε «το τέλος του πολέμου των 12 ημερών που επιβλήθηκε» στη χώρα του - Πανηγυρισμοί στους δρόμους
«Σήμερα, μετά την ηρωική αντίσταση του μεγάλου έθνους μας, γινόμαστε μάρτυρες της σύναψης εκεχειρίας και του τέλους αυτού του 12ήμερου πολέμου»
Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν 12