Κόσμος

H Ford προσέλαβε την Κάρλα Μπρούνι – ΒΙΝΤΕΟ

H αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford προσέλαβε την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι να πρωταγωνιστήσει σε ένα διαφημιστικό σποτ της κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνη εγκαταλείπει την καριέρα της στη μουσική για να αναλάβει καθήκοντα προπονήτριας σε ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

Η Ford France, που αναζητά τρόπους για να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τις γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες Renault και PSA Peugeot Citroen, εκτιμά ότι η απροσδόκητη αλλαγή καριέρας της Μπρούνι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Γάλλους αγοραστές αυτοκινήτων που θα λάβουν ανάλογης τόλμης αποφάσεις και θα κάνουν τη διαφορά, επιλέγοντας τη Ford.

Στοιχηματίζουν άλλωστε και στην επιρροή που ασκεί η Μπρούνι στο καταναλωτικό κοινό. Ο γάμος της τραγουδίστριας και πρώην μοντέλου με τον Νικολά Σαρκοζί ενέτεινε την αντίληψη πολλών ψηφοφόρων ότι επρόκειτο για έναν επιδειξιομανή πολιτικό, γνωστό με το προσωνύμιο «πρόεδρος μπλινγκ μπλινγκ» κατά τη διάρκεια της θητείας του το διάστημα 2007- 2012.

Η Φορντ, της οποία το ισχνό μερίδιο, ύψους 4,3%, στην αγορά αυτοκινήτου στη Γαλλία μέχρι στιγμής φέτος, ωχριά μπροστά στο 30% και 26% των μεριδίων της PSA Peugeot Citroen και Renault, υποστηρίζει ότι αυτό που έχει σημασία είναι η φήμη της Μπρούνι και η πολυπραγμοσύνη της και όχι η προσχώρησή της σε κάποιο πολιτικό κόμμα.

«Πρόκειται για μια γυναίκα που εξελίχθηκε από μοντέλο πρώτης κλάσης σε τραγουδίστρια και ηθοποιό και από οπαδός των Σοσιαλιστών σε σύζυγο ενός δεξιού προέδρου» δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Φαμπρίς Ντεβανλαΐ, διευθυντής εξωτερικών σχέσεων της Ford France.

«Σίγουρα υπάρχει ένα ρίσκο, καθώς έχει σημαδευτεί από την πολιτική πλευρά της συζυγικής της κατάστασης, αλλά το γεγονός ότι αποτελεί μια διεθνούς φήμης προσωπικότητα είναι μια απίστευτη κινητήρια δύναμη για την προβολή της εκστρατείας μας»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν