Κόσμος

Η Disneyland γίνεται εμβολιαστικό κέντρο

Από τον περασμένο Μάρτιο, η Disneyland, η αγαπημένη… χώρα μικρών και μεγάλων μένει κλειστή εξαιτίας της πανδημίας που προκαλεί ο κορονοϊός. Τώρα θα ανοίξει αλλά όχι για αυτό που θα φαντάζονταν όλοι!

Η Disneyland θα γίνει το πρώτο μεγάλο κέντρο εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια.

Σε ανακοίνωσή τους αξιωματούχοι της κομητείας αναφέρουν ότι το θεματικό πάρκο θα γίνει το πρώτο Μεγάλο Σημείο Χορήγησης (εμβολίων) στην κομητεία και θα αρχίσει να λειτουργεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

“Το Θεματικό Πάρκο της Disneyland, ο μεγαλύτερος εργοδότης στην καρδιά της κομητείας Όραντζ, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το πρώτο Μεγάλο Σημείο Χορήγησης (εμβολίων) στην κομητεία αναλαμβάνοντας ένα τεράστιο έργο στην διαδικαδία διανομής των εμβολίων μας”, δήλωσε ο εκτελών χρέη προέδρου και προϊστάμενος της κομητείας Όραντζ, Άντριου Ντο.

Η κομητεία θα ανακοινώσει και άλλους ανάλογους χώρους όταν ολοκληρωθούν οι συμφωνίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS