Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Tanya Roberts ζει! Αδιανόητη ανατροπή με το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ

Η Tanya Roberts ζει! Αδιανόητη ανατροπή με το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αλήθεια. Αν και ο εκπρόσωπός της είχε, λίγες ώρες πριν, ανακοινώσει το θάνατο της, η ηθοποιός Tanya Roberts, το τελευταίο κορίτσι του… James Bond Ρότζερ Μουρ και ένας από τους Άγγελους του Τσάρλι δεν πέθανε. Ζει αλλά είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ήταν πριν από σχεδόν 24 ώρες, το πρωί της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021 όταν ο εκπρόσωπος της Tanya Roberts, της «Σίνα» και της «Στέισι» του James Bond, έκανε γνωστό ότι η ηθοποιός πέθανε ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Συλλυπητήρια από γνωστούς, φίλους και θαυμαστές και αφιερώματα στον παγκόσμιο τύπο για την Tanya Roberts, την ηθοποιό που στάθηκε δίπλα στον Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως James Bond και έπαιξε την Stacey Sutton στο “A View to a Kill”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanya Roberts (@realtanyaroberts)

 

Και ενώ όλοι θρηνούσαν την Tanya Roberts, ο εκπρόσωπός της, ο άνθρωπος που είχε κάνει γνωστό το θάνατό της, ανακοίνωσε ότι όχι μόνο η 65χρονη ηθοποιός δεν έχει πεθάνει, αλλά είναι ακόμη στη ζωή. Νοσηλεύεται όμως σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Μάικ Πίνγκελ είπε ότι εσφαλμένα δήλωσε ότι η Τάνια Ρόμπερτς πέθανε, παρασυρόμενος από όσα του είπε ο σύντροφός της.

 

Σύμφωνα με τον Πίνγκελ, του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Tanya Roberts και του είπαν ότι η ηθοποιός είναι ζωντανή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική. «Δεν είναι καλά τα πράγματα» είπε ο Πίνγκελ στο πρακτορείο PA, σύμφωνα με το BBC.

Μάλιστα, η στιγμή που ο σύντροφος της ηθοποιού δέχεται το τηλεφώνημα από το νοσοκομείο για να του πουν ότι η Tanya Roberts είναι ζωντανή, έγινε σε… live σύνδεση, την ώρα που έδινε συνέντευξη και έχει καταγραφεί σε βίντεο… 

Ο “μπλέξιμο”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο και επί χρόνια φίλο της ηθοποιού έγινε όταν ο εδώ και χρόνια σύντροφός της, Λανς Ο’ Μπράιεν κλήθηκε, την Κυριακή, από το νοσοκομείο γιατί η κατάσταση της Ρόμπερτς παρουσίαζε ραγδαία επιδείνωση και ήταν πολύ πιθανό να φύγει από τη ζωή! Ο άνδρας πήρε στο νοσοκομείο και της κρατούσε το χέρι όταν εκείνη έκλεισε τα μάτια της και πίστεψε (!) ότι πέθανε! Και πιστεύοντας αυτό, απλά έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να μιλήσει σε κανέναν από τους γιατρούς είπε ο ίδιος στο TMZ. 

Η Tanya Roberts κατέρρευσε στις 24 Δεκεμβρίου ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. Εκεί παραμένει, σε κρίσιμη κατάσταση, στην Εντατική.

Ποια είναι η Tanya Roberts

Η Tanya Roberts γεννήθηκε Victoria Leigh Blum, και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες την δεκαετία του 70 και του 80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985 παίζοντας μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken.

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έγινε το 1975 με την ταινία «The Last Victim». 

Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία Sheena η Βασίλισσα της Ζούγκλας, ενώ αναγνώριση της έδωσε και ο χαρακτήρας της «Μιτζ Πινσιότι» στο That ’70s Show.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanya Roberts (@realtanyaroberts)

Είχε επίσης παίξει την «Τζούλι Ρότζερς» στην τελευταία σεζόν των «Αγγέλων του Τσάρλι».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις