Κόσμος

Η Ericsson αναμένεται να εξαγοράσει γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο

Την πρόθεσή της να εξαγοράσει την FYI Television, τον κορυφαίο πάροχο metadata ψυχαγωγικού και με πλούσιες δυνατότητες διαφημιστικού περιεχομένου, με έδρα το Grand Prairie του Τέξας, ανακοίνωσε η Ericsson.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά, η οποία υπόκειται στις συνήθεις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης, θα ενισχύσει την ήδη κυρίαρχη ηγετική θέση της Ericsson στη βιομηχανία υπηρεσιών αναμετάδοσης και media περιεχομένου/broadcast & media υπηρεσιών.

Η FYI Television συγκεντρώνει και διανέμει τηλεοπτικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας, καθώς και δεδομένα προγραμματισμένου τηλεοπτικού περιεχόμενου από περισσότερα από 9.000 τηλεοπτικά δίκτυα, ημερησίως, συγκεντρώνοντας και διοχετεύοντας τις πληροφορίες σε εξατομικευμένες μορφές για διάφορους πελάτες digital, media, περιεχόμενο, analytics και έντυπα, για χρήση στις διασυνδεδεμένες συσκευές τους, όπως tablets, τηλέφωνα, desktops, internet portals και κονσόλες παιχνιδιών.
Οι εργαζόμενοι της FYI Television θα ενταχθούν στο τμήμα υπηρεσιών Business Line Broadcast & Media Services, τμήμα του Business Unit Global Services υπηρεσιών της Ericsson, με την εξαγορά να αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ντόναλντ Τραμπ, ζήτα συγγνώμη»: Πάνω από 10.000 άνθρωποι στη Δανία διαδήλωσαν κατά του Αμερικανού προέδρου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει πως τα στρατεύματά του ΝΑΤΟ «παρέμεναν λίγο μακριά από τις γραμμές του μετώπου» κατά τη διάρκεια των 20 ετών της σύγκρουσης στο Αφγανιστάν
Δανία
Παραιτήθηκε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της Σλοβακίας μετά τη δημοσίευση μηνυμάτων του με τον Επστάιν
«Όχι επειδή έκανα κάτι παράνομο ή ανήθικο, αλλά για να μην επιβαρυνθεί πολιτικά για κάτι που δεν σχετίζεται με τις αποφάσεις του», ανέφερε ο Λάιτσακ για την παραίτησή του
Μίροσλαβ Λάιτσακ
Πάνω από 32 νεκροί στη Γάζα μετά από ισραηλινό χτύπημα που βάζει σε κίνδυνο την εκεχειρία
Ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι οι ενέργειές του έγιναν ως αντίποινα για ένα περιστατικό κατά το οποίο οκτώ Παλαιστίνιοι αντάρτες βγήκαν από μια σήραγγα στη Ράφα, στη νότια Γάζα
Λωρίδα της Γάζας