Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η φρίκη έχει και συνέχεια: έστειλαν ανθρώπινα μέλη σε σχολεία του Καναδά!

Η φρίκη έχει και συνέχεια: έστειλαν ανθρώπινα μέλη σε σχολεία του Καναδά!

Ακόμη ένα «επεισόδιο» στη μακάβρια υπόθεση κανιβαλισμού που συγκλονίζει τον Καναδά φαίνεται πως είναι η αποστολή ανθρώπινων μελών σε δυο σχολεία.

Πακέτα που περιείχαν ένα ανθρώπινο χέρι κι ένα πόδι στάλθηκαν σε σχολεία του Βανκούβερ την Τρίτη και θεωρείται πως συνδέονται με την υπόθεση δολοφονίας ενός Κινέζου φοιτητή από τον ερωτικό του σύντροφο, τον πορνοστάρ Λούκα Ροκο Μανιότα.

Ο 29χρονος πορνοστάρ, που συνελήφθη στο Βερολίνο, κατηγορείται ότι δολοφόνησε με παγοκόφτη, διαμέλισε και έφαγε τον σύντροφό του, Χουν Λιν.

Πακέτο που περιείχε ένα ανθρώπινο χέρι έφτασε στο δημοτικό σχολείο του False Creek και το προσωπικό το άνοιξε το μεσημέρι της Τρίτης κι αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Το δεύτερο πακέτο, με ένα ανθρώπινο πόδι ως «περιεχόμενο», εστάλη στο ιδιωτικό σχολείο αρρένων St. George.

Η αστυνομία έχει αποφύγει, για την ώρα, να συνδέσει τα δυο νέα πακέτα με τη δολοφονία Λιν από τον Μανιότα. Όμως, όλα οδηγούν εκεί, αφού ο πορνοστάρ δολοφόνος είχε ταχυδρομήσει κι άλλα μέλη του θύματός του, σε πολιτικά κόμματα τότε.

Ο κορμός του σώματος του Λιν βρέθηκε σε μια βαλίτσα, έξω από την πολυκατοικία όπου είχε διαμέρισμα ο Μανιότα. Ο αριστερός βραχίονας του θύματος και το ακρωτηριασμένο αριστερό πόδι του, βρέθηκαν σε σακούλες σκουπιδιών, πίσω από το διαμέρισμα του δράστη. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχει οπτικό υλικό που δείχνει τον 29χρονο πορνοστάρ να ταχυδρομεί τα δέματα που έφτασαν στα γραφεία των κομμάτων.

Ο Μανιότα φέρεται να κατέγραψε σε βίντεο τη δολοφονία του Λιν και μετά να το «ανέβασε» στο διαδίκτυο. Στο φρικιαστικό υλικό, μάλιστα, λέγεται ότι ο Μανιότα φαίνεται να τρώει μέρος του σώματος του Λιν!

Στο βίντεο που η αστυνομία θεωρεί ότι είναι η καταγραφή της δολοφονίας φαίνεται ένας άνδρας με έναν παγοκόφτη να μαχαιρώνει έναν άλλο άνδρα, που είναι γυμνός και δεμένος. Στη συνέχεια, διαμελίζει το πτώμα και
Σύμφωνα με το Associated Press, δε φαίνεται πουθενά να τρώει μέλη του νεκρού άνδρα. Αλλά στο βίντεο εμφανίζεται να χρησιμοποιεί μαχαίρι και πηρούνι!

Ο Μανιότα άλλαξε το όνομά του το 2006. Λεγόταν Έρικ Κλίντον Νιούμαν. Γεννήθηκε στην πόλη Σκάρμπορο του Οντάριο. Είναι επίσης γνωστός και ως Βλαντιμίρ Ρομανόφ. Η αστυνομία είπε ότι διατηρεί περισσότερους από 70 λογαριασμούς στο Facebook, όλους με διαφορετικά ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ταραγμένος» και «βρώμικος» ο πορνοστάρ-δολοφόνος – Δείτε το video της σύλληψης του

Κινέζος φοιτητής το θύμα του πορνοστάρ

Καταζητείται διεθνώς 29χρονος πορνοστάρ που δολοφόνησε άνδρα και ταχυδρόμησε ακρωτηριασμένα τα μέλη του

Ακρωτηριασμένα μέλη έστειλαν μέσω ταχυδρομείου σε πολιτικό κόμμα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε