Πέμπτη, 9 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η γενναία Αντζελίνα και εκείνες που τόλμησαν πριν από αυτήν

Η γενναία Αντζελίνα και εκείνες που τόλμησαν πριν από αυτήν

Φυσικά, η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία δυστυχώς διασημότητα που υποβάλλεται σε μαστεκτομή. Στο μυαλό έρχονται τουλάχιστον 4 ονόματα γυναικών που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή και έχουν μιλήσει ανοικτά για τον καρκίνο.

Κριστίνα Απλγκέιτ, Ολίβια Νιούτον Τζον, Λιν Ρεντγκρέιβ, Κάθι Μπέιτς.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι η πρώτη που το κάνει αυτό, είναι η πρώτη που έκανε κάτι συγκλονιστικό και γενναίο: δεν δίστασε για μια στιγμή να τσαλακώσει την εικόνα της αφού ως σύμβολο του σεξ και η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός που έχει βασισθεί και στην εξωτερική της εμφάνιση έδειξε τον άλλο της εαυτό. Την γυναίκα που απευθυνόμενη στις γυναίκες όλου του κόσμου, είπε: ως μάνα θέλω να ζήσω να δω τα παιδια μου να μεγαλώνουν και ως γυναίκα σας καλώ όλες όσες είστε στην ίδια θέση μ’ εμένα να φροντίσετε τον εαυτό σας.

“Επιλέγω να δημοσιοποιήσω την ιστορία μου γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι μια ανάσα από τον καρκίνο. Ελπίζω ότι θα μπορούν κι αυτές να κάνουν την ίδια εξέταση που έκανα εγώ και να ξέρουν ότι μπορούν να επιλέξουν”, γράφει μεταξύ άλλων στο άρθρο της.

Η κίνηση της Τζολί ήταν στην κυριολεξία ο εξευτελισμός του κακοήθους κουτσομπολιού. Η Τζολί περνούσε στωικά την αγωνία που θα είχε κάθε άνθρωπος αν θα του ακρωτηρίαζαν ένα μέρος του σώματός του και τα δημοσιεύματα επέμεναν για νευρική ανορεξία, για αντροχωρίστρα για για για…

O εξευτελισμός είναι τόσο μεγάλος για τα κουτσομπολίστικα έντυπα εξωτερικού και εσωτερικού, που εκείνοι που έγραφαν ότι η Τζολί ήταν σε ρομαντικό σαββατοκύριακο με τον Πιτ για να μπει στο μάτι της Άνιστον θα πρέπει να ένιωσαν πολύ άσχημα όταν θα έμαθαν ότι έπεσαν πολύ έξω και ότι η Τζολί ήταν μεν με τον Μπραντ Πιτ αλλά στο κέντρο Μαστού Pink Lotus.

Η Τζολί λοιπόν το τόλμησε σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της που μπορεί να έχουν περάσει τα ίδια αλλά για το καό της καριέρας τους να το κράτησαν κρυφό.

Θα τολμούσε να πει κανείς, ότι η Αντζελίνα Τζολί ξέρει ότι και πάλι στις δημόσιες εμφανίσεις της θα τραβά με το μπούστο της τα φλας των φωτογράφων αλλά για άλλον λόγο…

Και ότι έγινε πιο γήινη στα μάτια όλων μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποκατάσταση του στήθους μετά από μαστεκτομή

Πόσο στοιχίζει στην Ελλάδα το τεστ αίματος που έσωσε την Α. Τζολί

Αντζελίνα Τζολί: Το γενναίο “ταξίδι” της προς τη διπλή μαστεκτομή. Πως περιγράφει η ίδια την εμπειρία της

Γιατί η Αντζελίνα Τζολί έκανε μαστεκτομή και στα 2 της στήθη – Τι λένε οι ειδικοί

Η Αντζελίνα Τζόλι επισκέφθηκε Σύριους πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ

Angelina Jolie: Ο πατέρας της έμαθε για την μαστεκτομή από το διαδίκτυο παρόλο που την είδε δύο μέρες νωρίτερα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε