Κόσμος

Η Κάμαλα Χάρις καλεσμένη στο «Late Night» με τον Σεθ Μέγερς

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers» με παρουσιαστή τον Σεθ Μέγερς θα βρεθεί Κάμαλα Χάρις. Η 49η Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα σηματοδοτήσει έτσι, την πρώτη της εμφάνισή ως αντιπρόεδρος σε βραδινή εκπομπή.

Η τελευταία φορά που η Κάμαλα Χάρις είχε επισκεφθεί την εκπομπή ήταν ως γερουσιαστής και υποψήφια για την προεδρία των Δημοκρατικών.

Ιστορική χαρακτηρίστηκε η εκλογή της ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ και έγινε η πρώτη γυναίκα, πρώτη έγχρωμη και πρώτη με καταγωγή από την Ασία που εκλέγεται στη θέση του Αντιπροέδρου.

«Μπορεί να είμαι η πρώτη, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία. Γιατί κάθε μικρό κορίτσι βλέπει ότι η χώρα αυτή, είναι χώρα ευκαιριών, ανεξάρτητα την καταγωγή σου», είχε δηλώσει η Καμάλα Χάρις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση «The Atlantic»: Το σκοτεινό σχέδιο των 28 σημείων του Τραμπ που διασφαλίζει έναν μελλοντικό πόλεμο
«Αλλά αν δεν εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα ή τα συμφέροντα ασφαλείας των ΗΠΑ. Ποιανού, λοιπόν, τα συμφέροντα εξυπηρετεί; Ποιες αμερικανικές εταιρείες και ποιοι ολιγάρχες ωφελούνται;»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Η «τριπλή πλανητική κρίση» σφυροκοπά τους ωκεανούς: Η Μεσόγειος ένα από τα κύρια hotspot του κόσμου
Κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση τα κύρια προβλήματα που επηρεάζουν τις θερμοκρασίες των ωκεανών προκαλώντας μαζική θνησιμότητα κοραλλιών, δασών φυκιών και των θαλάσσιων λιβαδιών
Θάλασσα
Φονικές πλημμύρες στην Αλβανία: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από ρέμα και πνίγηκε – Εκατοντάδες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
20 γέφυρες υπέστησαν ζημιές, εκατοντάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα ενώ 200 οικογένειες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους - Βγήκε ο στρατός για να συνδράμει στις έρευνες
Πλημμύρα
Ο Πίτερ Σάλιβαν πέρασε άδικα στη φυλακή 38 χρόνια για μία δολοφονία που δεν έκανε: «Θα μου φόρτωναν 35 βιασμούς αν δεν ομολογούσα»
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του άνδρα που φυλακίστηκε για το φόνο της 21χρονης Νταϊάν Σίνταλ που δεν διέπραξε, τα βασανιστήρια, η ψυχολογική βία και η ζωή μετά την αθώωση
Peter Sullivan