Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Μεγάλη Βρετανία στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στη λίστα του περιοδικού Cond Nast Traveler με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως αξιολογήθηκε από τους αναγνώστες του.

Το περιοδικό Cond Nast Traveler επέλεξε το πιο πολυτελές και ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως.

Η “Μεγάλη Βρετανία” κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων 25 ξενοδοχείων στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης – μια περιοχή γνωστή για τα μοναδικά και εκλεπτυσμένα ξενοδοχεία της – και αποτελεί μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το ξενοδοχείο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Τα 23α Readers’ Choice Awards περιλαμβάνουν 1.060 νικητές, που επιλέγονται από 25.916 αναγνώστες που απάντησαν στην έρευνα του Readers’ Choice 2010, επιλέγοντας έτσι τις καλύτερες πόλεις, νησιά, ξενοδοχεία, και συγκοινωνίες στον κόσμο. Τα βραβεία έχουν δημοσιευθεί στο τεύχος Νοεμβρίου 2010 του διάσημου περιοδικού Conde Nast Traveler.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1000 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε