Κόσμος

Η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε και το στιλιστικό βασιλικό πρωτόκολλο

Η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες για να προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτης εμφάνιση στο Γουίμπλεντον ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, φορώντας ένα ριγέ μπλε-λευκό πουκάμισο με λευκό μεταξωτό παντελόνι. Η 36χρονη πρώην ηθοποιός ωστόσο διέπραξε ένα στιλιστικό ατόπημα με την επιλογή του καπέλου.

Η Μαρκλ, αν και το βασιλικό πρωτόκολλο το απαγορεύει, κρατούσε στα χέρια ένα καπέλο και μάλιστα το ίδιο που είχε φορέσει όταν παρακολούθησε τον αγώνα της φίλης της Σερένα Γουίλιαμς το 2016, στην ίδια διοργάνωση.

Το ατόπημα της Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun οι θεατές του βασιλικού θεωρείου καλούνται να «ντύνονται έξυπνα» και οι άντες συνιστάται να φορούν σακάκι και γραβάτα. Όλοι όμως όσοι βρίσκονται εκεί απαγορεύεται να έχουν καπέλο, καθώς ενδέχεται να εμποδίζουν τη θέαση στους πίσω θεατές, παρόλο που τα καπέλα επιτρέπονται στις υπόλοιπες θέσεις του γηπέδου.

Καθισμένη στην πρώτη σειρά του βασιλικού θεωρείου δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον, η Μαρκλ κρατούσε το καπέλο της στην αγκαλιά της ενώ παρακολουθούσε τη φίλη της να αγωνίζεται εναντίον της Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία και νίκησε τον αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1