Κόσμος

Η Πρόεδρος της Κομισιόν μίλαγε και η Ευρωπαία Επίτροπος Μαργκρέτε Βεστάγκερ… έπλεκε

Η Επίτροπος Ανταγωνισμού της ΕΕ παρακολούθησε σήμερα την «ετήσια» ομιλία της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την «κατάσταση της Ένωσης»… πλέκοντας.

Η Μαργκρέτε Βεστάγκερ καθόταν ήρεμα κι έπλεκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, την ώρα που η επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εκφωνούσε για μία ώρα την ομιλία της για την ευρωπαϊκή πολιτική.

Το σκηνικό κατέγραψε το τηλεοπτικό δίκτυο της ΕΕ, όμως δεν είναι σαφές τι ακριβώς έφτιαχνε. Παλαιότερα, είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο με πράσινους και κίτρινους ελέφαντες.

Η Βεστάγκερ είχε γράψει στο Twitter το 2018: «Το πλέξιμο σε βοηθά να παραμείνεις συγκεντρωμένος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Βρετανία δεν πτοείται από τις απειλές του Ιράν για χτύπημα σε βάσεις τους: Στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή
Το Ιράν προειδοποίησε σήμερα Βρετανία, Γαλλία και ΗΠΑ πως αν βοηθήσουν στην αναχαίτιση ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ, θα επιτεθεί στα πλοία που διαθέτουν στην περιοχή
Κιρ Στάρμερ