Κόσμος

Η Ρωσία αποτελεί απειλή για την Ευρώπη σύμφωνα με Γερμανό στρατηγό

Μείζονα απειλή για την Ειρήνη στην Ευρώπη είναι η Ρωσία σύμφωνα με τον Γερμανό στρατηγό, Έμπερχαρτ Τσορν.

«Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους», υποστηρίζει ο στρατηγός Τσορν για τη Ρωσία σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στα έντυπα του Redaktionsnetzwerk Deutschland.

Ο Γερμανός ανώτατος αξιωματικός απαριθμεί την κατάληψη και την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, την κατάσταση στην Ανατολική Ουκρανία, τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του στη Βρετανία και την αναστολή της ισχύος της διμερούς συμφωνίας με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά όπλα και τους πυραύλους μέσου βεληνεκούς (INF).

Όλα αυτά σύμφωνα με τον στρατηγό διαμορφώνουν μια εικόνα  που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο ενώ όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο στρατηγός εκφράζει ανησυχίες και για τα πυρηνικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24