Κόσμος

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεκινά… να προξενεύει κόσμο!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής του «Love Island» ITV America για να δημιουργήσει μια νέα εκπομπή γνωριμιών.

Σύμφωνα με το Deadline, η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» θα λειτουργήσει ως εκτελεστική παραγωγός στο Swipe Swap – «ένα ραντεβού ως κοινωνικό πείραμα» που δημιουργήθηκε από την ITV America και την εταιρεία παραγωγής της Πάρκερ «Pretty Matches Productions».

Η σειρά, που θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Lifetime, σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει «δύο αδέσμευτα άτομα που ανταλλάσσουν θέσεις και ο ένας υιοθετεί τον τρόπο ζωής του άλλου»

«Από το να ζεις στο σπίτι του άλλου και να επισκέπτεσαι τα αγαπημένα του στέκια, μέχρι να γνωρίζεις τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του – όλα για την αναζήτηση του ρομαντισμού», αναφέρει η ανακοίνωση της σειράς.

Πάντως όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Πάρκερ δεν αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το σχέδιο Νετανιάχου για κατάληψη της Γάζας συνιστά νέα κλιμάκωση σημειώνει η Παλαιστινιακή Αρχή
«Η Λωρίδα της Γάζας είναι αναπόσπαστο μέρος του Κράτους της Παλαιστίνης, όπως ακριβώς η Ιερουσαλήμ και η Δυτική Όχθη. Χωρίς αυτήν, δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος»
Η κατεστραμμένη Γάζα
Ανάλυση Sky News: Ο λόγος που η συνάντηση Πούτιν και Τραμπ στην Αλάσκα αποτελεί νίκη για τη Ρωσία
Για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή Πούτιν στην Αλάσκα, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα πρέπει μάλλον να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όπως έκανε και όταν ο επενδυτικός απεσταλμένος Κιρίλ Ντμίτριεφ ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 3
Reuters: Η Ρωσία παρακάμπτει τις δυτικές κυρώσεις – Κρατική βιομηχανική εταιρεία προμηθεύεται οπλικά συστήματα από τη Siemens
Ρωσικοί μεσάζοντες αγοράζουν οπλικά συστήματα και εξαρτήματα μέσω Κίνας που έχει ως «εταιρεία-έτερο» την γερμανική Siemens, παρά τις κυρώσεις που επιβάλλουν ΕΕ και ΗΠΑ
Ένας στρατιώτης της 57ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επισκευάζει ένα άρμα μάχης, εν μέσω της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας, στην περιοχή του Χάρκοβο 1