Κόσμος

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα στο κέντρο του Παρισιού

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός Έλληνα, ο οποίος την ώρα του απίστευτου μακελειού στο Παρίσι, βρισκόταν σε ένα εστιατόριο, κοντά στα σημεία των χτυπημάτων.

Μιλώντας στο Mega, εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε ένα εστιατόριο και σιγά σιγά μέσω twitter άρχισαν να λαμβάνουν αναφορές για πυροβολισμούς στο Παρίσι. Δήλωσε πως άκουγαν παντού σειρήνες, αλλά δεν είχαν καμία ενημέρωση.

Αποκάλυψε πως ακόμα και τώρα παραμένει στο εστιατόριο μιας και έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στους δρόμους, καθώς έλαβαν και οδηγίες για να μην κουνηθούν από το σημείο.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωσή του πως ενημερωνόντουσαν από τα γαλλικά μέσα πως κατά τη διάρκεια της ομηρίας στο θέατρο Bataclan, οι δράστες εκτελούσαν τους ανθρώπους έναν-έναν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: «Απαράδεκτη» η απόφαση του Ιράν να κλείσει τις πόρτες στους επιθεωρητές του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας
«Η Τεχεράνη είχε τη δυνατότητα να κάνει πίσω και να επιλέξει τον δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας», σχολίασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών
Μασούντ Πεζεσκιάν
«Τρέμει» η Ιαπωνία: Σχέδιο πρόληψης για «μεγασεισμό» που σαρώνει την τάφρο Nankai κάθε 100 χρόνια
Η τάφρος Nankai θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες στον πλανήτη, με τον τελευταίο σεισμό τέρας να καταγράφεται το 1946 - Εκτιμώμενος αριθμός θυμάτων που θέλει να μειώσει η Ιαπωνία κατά 80% ανέρχεται στους 298.000
Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία το 2011