Κόσμος

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στο Τέξας – Πατέρας χάραξε πεντάλφα στην πλάτη του γιου του λόγω της “άγιας μέρας”

Η 12η Δεκεμβρίου του 2012 μάλλον “πείραξε” έναν Τεξανό που θεωρώντας οτι είναι μία “αγια μέρα” χάραξε με κοπίδι στην πλάτη του γιου του μια πεντάλφα.

Ολα έγιναν χθες 12/12/2012.

Η τοπική αστυνομία του προαστίου Ρίτσλαντ Χιλς του Φορτ Γουορθ, δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άντρα που είπε τη φράση “έχυσα αθώο αίμα” και μετά διευκρίνισε πως χάραξε μια πεντάλφα στην πλάτη του 6χρονου γιου του. Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, απάντησε “γιατί είναι μια άγια μέρα”.

Λίγα λεπτά αργότερα, η μητέρα του αγοριού τηλεφώνησε πανικόβλητη στην αστυνομία λέγοντας πως ο γιος της έχει τραυματιστεί. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα τραύματα του δεν είναι σοβαρά, ενώ στο σπίτι της οικογένειας οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κοπίδι που πιστεύεται ότι χρησιμοποίησε ο πατέρας.

Ο 39χρονος Μπρεντ Τρόι Μπαρτελ προφυλακίστηκε και ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων με την κατηγορία της σοβαρής επίθεσης με φονικό όπλο εναντίον μέλους της οικογένειάς του.

Διαβάστε
Γκάφα της NASΑ: Μπέρδεψε το Έβερεστ με βουνό του ινδικού Κασμίρ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τσάρλι Κερκ: Η σπαρακτική ομιλία της χήρας του – «Συγχωρώ τον δράστη, αυτό θα έκανε ο Χριστός και ο σύζυγός μου»
Μη μπορώντας να σταματήσει τα δάκρυά της, η Έρικα Κέρκ δήλωσε για τον δολοφόνο του άνδρα της πως η απάντηση στο μίσος δεν είναι το μίσος αλλά η αγάπη - «Η απάντηση που γνωρίζουμε από το Ευαγγέλιο είναι η αγάπη ακόμα για τους εχθρούς μας που μας διώκουν»
Έρικα Κερκ
5