Κόσμος

Η Χέδερ Λόκλιαρ παραμένει νηφάλια και το γιορτάζει!

Με μια φωτογραφία γιορτάζει η Χέδερ Λόκλιαρ το γεγονός ότι συνεχίζει να είναι νηφάλια. Είχε περάσει δύσκολες στιγμές.

Η 57χρονη ηθοποιός Χέδερ Λόκλιαρ μοιράστηκε μία φωτογραφία της στο Instagram, η οποία έδειχνε ένα σημειωματάριο, το οποίο έφερε το μήνυμα: «Είμαι ακόμα νηφάλια. Κρατήστε το ψηλά», ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τόσο ευγνώμων» μαζί με ένα emoji προσευχής.

Η Λόκλιαρ δεν επικαλέστηκε καμία αμφισβήτηση για οκτώ πλημμελήματα -έξι από τα οποία σχετίζονταν με βιαιοπραγία κατά αστυνομικών, τα οποία τα διέπραξε κατά τη σύλληψή της τον Ιούνιο του 2018- και καταδικάστηκε σε 30 μέρες σε ίδρυμα ψυχικής υγείας, στο οποίο θα πρέπει να παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Μόλις ολοκληρώσει τον μήνα νοσηλείας της, η ηθοποιός θα πρέπει για τρία χρόνια να βρίσκεται σε άτυπη ή χωρίς επίβλεψη δοκιμασία και έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης οπλοκατοχής, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και αλκοόλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

So grateful 🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather Locklear (@heatherlocklear) στις


Η Λόκλιαρ αγωνίστηκε να παραμένει νηφάλια, αλλά τελικά κατέληξε σε ψυχιατρική κράτηση τον Νοέμβριο του 2018, καθώς ο γιατρός της διαπίστωσε ότι είχε ψυχολογικά καταρρεύσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση