Κόσμος

Η Χίλαρι Κλίντον στηρίζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν

«Συνέχισε να χορεύεις»: Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, εξέφρασε τη στήριξή της στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν, η παρουσία της οποίας σε ένα πάρτι επικρίνεται έντονα από την αντιπολίτευση στη χώρα της.

Σον επίσημο λογαριασμό της στο Twiiter η Κλίντον ανάρτησε μια φωτογραφία της ίδιας τη στιγμή που χορεύει, με τα χέρια σηκωμένα, το 2012, στο Café Havana, στην Καρταχένα της Κολομβίας.

«Ιδού εγώ στην Καρταχένα, όπου βρέθηκα για μια σύνοδο, με την ιδιότητα της υπουργού Εξωτερικών», ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας: «Συνέχισε να χορεύεις, @marinsanna».

Στα 36 της χρόνια, η νεότερη πρωθυπουργός του κόσμου βρέθηκε στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης όταν κυκλοφόρησαν βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει και να χορεύει μια φίλους της και διάφορους διάσημους Φινλανδούς.

Η Χίλαρι Κλίντον, 74 ετών, ήταν υπουργός Εξωτερικών από το 2009 μέχρι το 2013, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα. Διεκδίκησε την προεδρία αλλά ηττήθηκε το 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ. Έχει επίσης υπάρξει πρώτη κυρία των ΗΠΑ και εκλεγμένη γερουσιαστής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν σε τηλεφωνική επικοινωνία με Τραμπ: «Να σε καλέσω σε 2 λεπτά με τον Ζελένσκι και τους άλλους;» – Δείτε βίντεο
Ένα βίντεο από το ταξίδι του με προορισμό το Κίεβο, ανέβασε ο Γάλλος πρόεδρος, στο οποίο φαίνεται ένα στιγμιότυπο όπου ο Μακρόν συνομιλεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο τηλέφωνο
Ο Εμαννουέλ Μακρόν
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 4