Κόσμος

Ινδία: 3.874 θάνατοι από κορονοϊό και 276.110 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Άλλοι 3.874 θάνατοι από κορονοϊό καταγράφηκαν στην Ινδία το τελευταίο 24ωρο και 276.110 νέα κρούσματα.

Αν και ο αριθμός των θανάτων υποχώρησε από την προηγουμένη, όταν καταγράφηκε τραγικό ρεκόρ (4.529 νεκροί), ο αριθμός των μολύνσεων αυξήθηκε κατά σχεδόν 8.800 περιπτώσεις, για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά 24ωρα.

Κατά τα επίσημα δεδομένα, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας έχει φθάσει μέχρι εδώ τους 287.122 νεκρούς επί συνόλου 25,77 εκατομμυρίων μολύνσεων. Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο αριθμό θανάτων στον κόσμο, έπειτα από αυτούς που έχουν καταγράψει οι ΗΠΑ και η Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, μετά από αυτόν των ΗΠΑ.

Ειδικοί ωστόσο χαρακτηρίζουν αναξιόπιστα τα κυβερνητικά στοιχεία, εξηγώντας δεν γίνονται αρκετά τεστ στην επαρχία, όπου ο νέος κορονοϊός εξαπλώνεται ταχύτατα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν ποντάρει στον Σεμπαστιάν Λεκορνού για να βγάλει τη Γαλλία από το πολιτικό αδιέξοδο
Ο Εμανουέλ Μακρόν αναθέτει στον πιστό του συνεργάτη Σεμπαστιέν Λεκορνού την σχεδόν αδύνατη αποστολή να βρει έναν δημοσιονομικό συμβιβασμό και να αποτρέψει την κρίση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκόρνου
Μέλος εγκληματικής οικογένειας ο δολοφόνος της Ουκρανής Ιρίνα Ζαρούτσκα στη Βόρεια Καρολίνα - Νέα στοιχεία
Με πλούσιο ποινικό μητρώο ο πατέρας και τα αδέλφια του 35χρονου Ντεκάρλο Μπράουν Τζούνιορ, που δολοφόνησε την 23χρονη μέσα στο τρένο - Ο ίδιος είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον 14 φορές στο παρελθόν
Φρικιαστικό βίντεο από δολοφονία Ουκρανής στη Βόρεια Καρολίνα
7