Κόσμος

Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη στη ζούγκλα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη με μία αποστεωμένη Αμερικανίδα που βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο σε ένα δάσος στην Ινδία.

H 50χρονη Lalita Kayi βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο σε ζούγκλα της Ινδίας από έναν βοσκό που άκουσε τις κραυγές της για βοήθεια το βράδυ του Σαββάτου (27.07.2024).

Η γυναίκα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το NDTV, ήταν αποστεωμένη, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο της Γκόα.

Αν και ήταν πολύ αδύναμη για να μιλήσει, έγραψε ένα σημείωμα στα αγγλικά που έλεγε ότι είχε περάσει «40 ημέρες χωρίς φαγητό στο δάσος» αφού ο «σύζυγός της την έδεσε» σε ένα δέντρο με μια σιδερένια αλυσίδα.

Οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα – η οποία έγραψε στο σημείωμά της ότι λάμβανε αγωγή για «ακραία ψύχωση» – πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Πάνω της βρέθηκαν φάρμακα που σχετίζονται με αυτά τα προβλήματα.

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για πιθανή απόπειρα δολοφονίας από τον εν διαστάσει σύζυγο της 50χρονης, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί. 

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε αν ο ισχυρισμός της γυναίκας ότι την αλυσόδεσε ο πρώην σύζυγός της ήταν αληθινός. Επαληθεύουμε κάθε ισχυρισμό και πληροφορία στο σημείωμα που έγραψε η ίδια», δήλωσε στο πρακτορείο ο αστυνομικός επιθεωρητής.

Όταν βρέθηκε η 50χρονη είχε πάνω της ένα αμερικανικό διαβατήριο – καθώς και μια ληγμένη βίζα που υποδηλώνει ότι ζει στην Ινδία εδώ και περίπου 10 χρόνια. Δεν είναι σαφές από ποια περιοχή των ΗΠΑ κατάγεται.

Άλλα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή της δείχνουν ότι ζούσε με τον σύζυγό της στο Tamil Nadu, σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα. 

«Όταν την ανακαλύψαμε, ήταν αφυδατωμένη σε κρίσιμο βαθμό. Φαίνεται ότι βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον 48 ώρες, αν και δεν μπορούσε να μας μιλήσει» δήλωσε ο Amol Chavan, επιθεωρητής στο αστυνομικό τμήμα Σαγουαντγουάντι και μέλος της ομάδας που την εντόπισε.

Η αστυνομία χρειάστηκε να κόψει το δέντρο και να σπάσει το λουκέτο της αλυσίδας με την οποία ήταν δεμένη η γυναίκα για να μπορέσει να την απελευθερώσει. 

Πληροφορίες από Dailymail, New York Post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ικανός χειριστής» πίσω από τα μυστηριώδη drones που έκλεισαν το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης – Με προβλήματα οι πτήσεις στο Όσλο
Από διαφορετικές κατευθύνσεις ήρθαν τα drones που έκλεισαν το διεθνές αεροδρόμιο της δανικής πρωτεύουσας - Η προέλευση τους δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή
Αεροδρόμιο Κοπεγχάγης
Καταδίκη για τη «Μήδεια» της Νέας Ζηλανδίας – Σκότωσε τα παιδιά της και τα έκρυψε σε βαλίτσες
Μια σειρά συμπτώσεων αποκάλυψαν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας. με μια μητέρα να έχει αφαιρέσει τη ζωή από τα παιδιά της και να έχει κρύψει τις σορούς τους σε βαλίτσες. 
δίκη
Η Χαμάς εκτέλεσε έξω από νοσοκομείο 3 Παλαιστίνιους, κατηγορώντας τους για συνεργασία με το Ισραήλ – Δείτε βίντεο
Τα μέλη της Χαμάς άφησαν γράμματα πάνω στα πτώματα των Παλαιστίνιων με το μήνυμα «η προδοσία δεν θα μείνει ατιμώρητη» - Στην εκτέλεση συμμετείχαν και μέλη της Ισλαμική Τζιχάντ και των ταξιαρχιών των Μουτζαχεντίν
Χαμάς
36
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνάντησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι – Συζήτησαν για την ειρήνη και την ουκρανική εκκλησία
«Ευχαριστώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την υποστήριξη, την αλληλεγγύη, την υπεράσπιση των συμφερόντων της Ουκρανίας», έγραψε σε ανάρτηση ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος / Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Και το Βέλγιο αναγνώρισε το κράτος της Παλαιστίνης: «Υποστηρίζουμε το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών», λέει ο Μπαρτ ντε Βίβερ
Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους έρχεται λίγες ώρες μετά από την αναγνώριση και της Γαλλίας - Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου δηλώνουν πως αυτές οι πρωτοβουλίες ανταμείβουν την Χαμάς
Μπαρτ ντε Βίβερ
Ο Ντόναλντ Τραμπ συνέδεσε τον αυτισμό με την παρακεταμόλη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Έφερε ως παράδειγμα τους Άμις και τους «φτωχούς» Κουβανούς που, σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν έχουν καθόλου αυτισμό» - «Οι εγκυμονούσες να σφίξουν τα δόντια και να κάνουν υπομονή» είπε
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρόμπερτ Κένεντι 17