Κόσμος

Ινδία: “Όλοι καλά στην υγεία τους στο δεξαμενόπλοιο”

Όλα τα μέλη του πληρώματος του βρετανικού δεξαμενόπλοιου είναι καλά στην υγεία τους, ανέφερε η ιρανική πρεσβεία με την Ινδία να βρίσκεται... στο πόδι.

Όλα τα μέλη του πληρώματος που επιβαίνουν στο υπό βρετανική σημαία δεξαμενόπλοιο Stena Impero, περιλαμβανομένων και Ινδών πολιτών, είναι καλά στην υγεία τους και εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω στο πλοίο, ανακοίνωσε σήμερα η πρεσβεία του Ιράν στην Ινδία.

Οι ανακοινώσεις από την Ινδία

«Όλα τα μέλη του πληρώματος, περιλαμβανομένων των Ινδών πολιτών, είναι καλά στην υγεία τους, εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω στο δεξαμενόπλοιο», ανέφερε η πρεσβεία σε ένα μήνυμα προς το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Στο ίδιο μήνυμα αναφέρει πως η πρεσβεία της Ινδίας στην Τεχεράνη είναι σε επαφή με τις ιρανικές αρχές που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης κατέβηκαν από ελικόπτερα και συνέλαβαν το Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή προφανώς σε αντίποινα για τη σύλληψη από τη Βρετανία ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο