Κόσμος

Ινδός πλήρωσε 3.500 ευρώ για μάσκα… από χρυσό (video)

Ένας Ινδός δήλωσε ότι πλήρωσε περίπου 3.500 ευρώ για μια χρυσή μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, η οποία φτιάχτηκε στα μέτρα του.

Η πολύτιμη αυτή μάσκα ζυγίζει 60 γραμμάρια και χρειάστηκαν οκτώ ημέρες για να κατασκευαστεί από τεχνίτες, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της πλέον, ο Σανκάρ Κουράντε, από την πόλη Πούνε στη δυτική Ινδία.

“Είναι μια λεπτή μάσκα και έχει μικροσκοπικούς πόρους που σου επιτρέπουν να αναπνέεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι αποτελεσματική για την προστασία από τον κορονοϊό, αλλά λαμβάνω και άλλα μέτρα”, είπε ο Σανκάρ.

Όταν κυκλοφορεί έξω ο 49χρονος λέει ότι του αρέσει να φοράει χρυσά κοσμήματα, τα οποία μάλιστα ζυγίζουν ένα κιλό, περιλαμβανομένων ενός βραχιολιού, ενός κολιέ και δαχτυλιδιών σε όλα τα δάκτυλα του δεξιού του χεριού.

Ο Κουράντε, η εταιρεία του οποίου κατασκευάζει βιομηχανικά υπόστεγα, είπε ότι η ιδέα για την χρυσή μάσκα τού ήρθε όταν είδε ένα ρεπορτάζ για κάποιον που φορούσε μάσκα από ασήμι.

“Ο κόσμος μου ζητάει να βγάλουμε σέλφι. Ξετρελαίνονται όταν με βλέπουν στις (υπαίθριες) αγορές να φοράω την χρυσή μάσκα”.

Η Ινδία έχει επιβάλει την χρήση της μάσκας σε δημόσιους χώρους σε μια προσπάθεια να ελέγξει την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα, όπου έχουν καταγραφεί περίπου 650.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και πάνω από 18.600 θάνατοι.

πηγη: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτόνησε γιος Νορβηγών διπλωματών που έλαβε 5 εκατομμύρια δολάρια από τον σεξουαλικό εγκληματία Τζέφρι Επστάιν
Το ζευγάρι των Νορβηγών είχε αποκτήσει διεθνή αναγνώριση για τον ρόλο του στις Συμφωνίες του Όσλο τη δεκαετία του 1990, ανάμεσα στο Ισραήλ και την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Τζέφρι Επστάιν
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί τους ιδιοκτήτες ιρανικών επιχειρήσεων να μην απολύουν προσωπικό: «Πρέπει να υποστηριχθούν»
«Οι εργαζόμενοι στον παραγωγικό τομέα πρέπει να υποστηριχθούν δίνοντας προτεραιότητα στην κατανάλωση προϊόντων που κατασκευάζονται στη χώρα», προέτρεψε ο ανώτατος ηγέτης
Μοτζταμπά Χμαενεΐ
Ουρές και νεύρα έξω από την μοναδική κάβα της Σαουδικής Αραβίας, επειδή ξέμεινε από προμήθειες λόγω του πολέμου στο Ιράν
Τα ράφια στην κάβα είναι ως επί το πλείστον άδεια και τα μόνα διαθέσιμα είναι ακριβές ή λιγότερο γνωστές μάρκες, τόνισαν πέντε άτομα που επισκέφτηκαν το κατάστημα στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες
Αλκοόλ
Βίντεο με άγρια επίθεση που δέχτηκε Γαλλίδα μοναχή στο Όρος Σιών στην Ιερουσαλήμ - Εβραίος την έσπρωξε και την κλώτσησε
Η μοναχή υπέστη εκδορές στο πρόσωπο, αλλά δεν αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η ισραηλινή αστυνομία δήλωσε ότι συνέλαβε έναν 36χρονο άνδρα που φορούσε παραδοσιακή εβραϊκή ενδυμασία
Ιερουσαλήμ