Κόσμος

ΗΠΑ: 9χρονος σύρθηκε κάτω από σχολικό να πιάσει μια μπάλα και τον πάτησε το λεωφορείο

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ένα παιδί μόλις 9 ετών έχασε τη ζωή του στη Φλόριντα, καθώς προσπάθησε να πιάσει την μπάλα του που κύλησε κάτω από το σχολικό λεωφορείο με αποτέλεσμα αυτό να ξεκινήσει και ο μικρός να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης (16.1.2024) στην Φλόριντα όταν ο μικρός Ελίας Μάρσαλ Ροντρίγκεζ κατέβηκε τελευταίος από το σχολικό λεωφορείο. Καθώς κατέβαινε η μπάλα που κρατούσε στα χέρια του κύλησε και σφήνωσε κάτω από το λεωφορείο.

Τότε ο μικρός σύρθηκε κάτω από το λεωφορείο προσπαθώντας να πιάσει την μπάλα. Όμως ο οδηγός δεν είδε ποτέ το παιδί με αποτέλεσμα να ξεκινήσει, πατώντας τον μικρό Ελίας. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ο μικρός είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν ήταν 2 ετών και είχε καταφέρει να το ξεπεράσει. 

«Η οικογένεια είναι τελείως συντετριμμένη. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους που ερευνούν την υπόθεση» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ήταν χαρισματικός, με χαροποιούσε που τον έβλεπα να παίζει με άλλα παιδιά. Ήταν ένα πολύ γλυκό και ευχάριστο παιδί» δήλωσε φίλη της οικογένειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό