Κόσμος

ΗΠΑ: Αποζημίωση μαμούθ σε νταντά που ο εργοδότης της κατέγραφε με κρυφή κάμερα

Μια 28χρονη νταντά από την Κολομβία, κατάφερε και πήρε αποζημίωση ύψους 2,78 εκατ. δολαρίων, καθώς ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε στο Μανχάταν των ΗΠΑ είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες μέσα στο δωμάτιό της.

Το δικαστήριο του Μανχάταν απεφάνθη πως το ζεύγος Εσποζίτο για το οποίο εργαζόταν ως εσώκλειστη νταντά, θα έπρεπε να καταβάλει 780.000 δολάρια στην 28χρονη Κέλι Αντράντε, ενώ ο Μάικλ Εσποζίτο θα πρέπει να της δώσει μόνος του άλλα δύο εκατομμύρια δολάρια ως ηθική αποζημίωση.

Όλα αποκαλύφθηκαν το 2021, όταν η όμορφη νταντά εντόπισε κρυφή κάμερα στον ανιχνευτή καπνού μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν στο πλούσιο σπίτι του Στάτεν Άιλαντ.

Μάλιστα, η νταντά από την Κολομβία είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι ο Εσποζίτο είχε προσπαθήσει να εισβάλει στο δωμάτιό της, όταν αντιλήφθηκε πως είχε αποκαλυφθεί.

nany manhattan

Η Κέλυ Αντράντε

Όπως είπε η ίδια είχε υποπτευθεί τον Εσποζίτο, όταν ο 35χρονος άρχισε να ρυθμίζει τον ανιχνευτή καπνού περισσότερο από το αναμενόμενο και μόλις 3 εβδομάδες μετά την πρόσληψη διαπίστωσε ότι της είχε βάλει κρυφή κάμερα. 

nany manhattan esposito

Το ζεύγος Εσποζίτο

Στη μήνυση η ίδια ανέφερε πως η κρυφή κάμερα κατέγραψε εκατοντάδες σκηνές με την ίδια να είναι γυμνή ή ημίγυμνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρώμη από τις εκρήξεις σε βενζινάδικο: 21 τραυματίες, ανάμεσά τους πυροσβέστες και αστυνομικοί – Δείτε βίντεο
Οι περισσότεροι από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα - Η έκρηξη φαίνεται πως προκλήθηκε όταν φορτηγό προσέκρουσε σε αγωγό ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ανεφοδιασμός με υγραέριο
Ισχυρή έκρηξη στη Ρώμη
11
Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Πούτιν μετά την επικοινωνία τους: «Δεν σκέφτεται να σταματήσει και είναι πολύ κακό»
Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να συνομιλήσει και με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι - Τι ανέφερε ο Αμερικανός για το «πάγωμα» στις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία
Ντόναλντ Τραμπ
Σε αργία 139 εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ: Κατηγορούνται πως επέκριναν τις πολιτικές Τραμπ
«Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος έχει πολιτική μηδενικής ανοχής για γραφειοκράτες καριέρας που παρανόμως υπονομεύουν και σαμποτάρουν την ατζέντα της κυβέρνησης»
Ντόναλντ Τραμπ