Κόσμος

ΗΠΑ: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έγινε και αυτό. Γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έκλεισε μέσα σε βαλίτσα τον σύντροφό της και τον άφησε μέχρι να πεθάνει από ασφυξία.

Η Sarah Boone, καταδικάστηκε την Παρασκευή (15.10.2024) από δικαστήριο της κομητείας Orange στις ΗΠΑ για το φόνο του φίλου της Jorge Torres Jr., τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του από ασφυξία μέσα σε βαλίτσα – η γυναίκα είχε καταθέσει πως επρόκειτο για ατύχημα ενώ έπαιζαν μεθυσμένοι κρυφτό.

Ο Torres βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά τους στο Winter Park, αφού η Boone είπε ότι τον έβαλε σε μια βαλίτσα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Η γυναίκα είπε ότι το βρήκε αστείο και ότι το ζευγάρι είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ.

Είπε επίσης, ότι ανέβηκε στον πάνω όροφο και λιποθύμησε και όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε ότι ο Torres ήταν ακόμα μέσα στη βαλίτσα. Όταν την άνοιξε, ο Torres δεν είχε τις αισθήσεις του.

«Το θεωρήσαμε αστείο και γελάσαμε για το πώς ήταν αρκετά μικρός για να χωρέσει μέσα στη βαλίτσα», κατέθεσε στο δικαστήριο.

«Αστειευόμασταν και γελούσαμε με αυτό», πρόσθεσε.

 

Η γυναίκα, ανέφερε ενώπιον ενόρκων και δικαστή, πως το βράδυ της της 23ης Φεβρουαρίου 2020, ο σύντροφός της της πρότεινε να παίξουν κρυφτό. Εκείνος μπήκε σε μια μεγάλη βαλίτσα με την Boon να κλείνει το φερμουάρ. Ωστόσο, η ιδια ανέφερε πως ήθελε να του «δώσει ένα μαθημα» για την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Μάλιστα, κατέγραψε σε βίντεο το όλο «σκηνικό», στο οποίο ακούγεται να τον ειρωνεύεται ενώ εκείνος καλούσε το όνομά της για βοήθεια.

Η απόφαση καταδίκης της, αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Καρφί» του βασιλιά Καρόλου στον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Το πένθος μπορεί να θολώσει τη λογική και τη μνήμη»
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ισχυρίζεται σε βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του είπε «να είσαι σίγουρος, θα την ξεχάσουμε σύντομα» μετά τον θάνατό της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βασιλιάς Κάρολος
Αποκάλυψη σοκ για τον βασιλιά Κάρολο: «Θα ξεχάσουμε πολύ σύντομα την Νταϊάνα» είχε πει στον αδερφό της
Ο Τσαρλς Σπένσερ αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του την έντονη σύγκρουση που, όπως υποστηρίζει, είχε με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
King Charles III: Pictured Archives : Prince Charles and Princess Diana attending the Cannes Film Festival on 15th May, 1987 in Cannes, France.