Κόσμος

ΗΠΑ: Η Meta θα «ξεκλειδώσει» τους λογαριασμούς του Ντόναλντ Τραμπ σε Facebook και Instagram

Η εταιρεία Meta ανακοίνωσε από τις ΗΠΑ ότι θα προχωρήσει σε άρση του αποκλεισμού του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από το Facebook και το Instagram και θα επαναφέρει τους λογαριασμούς του στα δυο μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την είδηση για τον Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαίωσε σήμερα (9.2.2023) ο εκπρόσωπος της Meta, Άντι Στόουν, μετά τη διετή αναστολή των λογαριασμών του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Facebook και Isntagram στον απόηχο της επίθεσης στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Η Meta είχε αναφέρει τον Ιανουάριο ότι θα άρει την αναστολή των λογαριασμών του Ντόναλντ Τραμπ σε Facebook και Isntagram μέσα «στις επόμενες εβδομάδες» και θα επιβάλει αυξημένες ποινές αναστολής μεταξύ ενός μηνός και δύο ετών αν ο πρώην πρόεδρος παραβιάσει ξανά τις πολιτικές περιεχομένου στις πλατφόρμες.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκτά πλέον πρόσβαση σε βασικές πλατφόρμες για την προσέγγιση ψηφοφόρων και τη συγκέντρωση πολιτικών κεφαλαίων ενόψει της νέας υποψηφιότητας του για τον Λευκό Οίκο το 2024.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε 23 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 34 εκατομμύρια στο Facebook έως τον Ιανουάριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Όσα είναι γνωστά για το πυρηνικό «φρούριο» Φορντό στο Ιράν που στοχεύει το Ισραήλ - Γιατί δεν είναι το νέο Τσέρνομπιλ
Σε αντίθεση με έναν πυρηνικό αντιδραστήρα, όπου ένα πλήγμα μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή ραδιενέργειας– το Φορντό χρησιμοποιεί εμπλουτισμένο ουράνιο σε μορφή εξαφθοριούχου αερίου που είναι επικίνδυνο αλλά δεν παρουσιάζει τον ίδιο βαθμό ραδιολογικού κινδύνου
Ιρανοί τεχνικοί εργάζονται στο Φορντό σε μια νέα εγκατάσταση παραγωγής καυσίμου ουρανίου για έναν σχεδιαζόμενο πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέως ύδατος, λίγο έξω από την πόλη Ισφαχάν, 410 χιλιόμετρα νότια της Τεχεράνης το 2009 2