Κόσμος

ΗΠΑ: Η στιγμή της σύλληψης παιδοβιαστή – Οδηγούσε μεθυσμένος έχοντας 6 παιδιά στο αυτοκίνητό του

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τις αστυνομικές αρχές του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης ενός βιαστή παιδιών, τον οποίο είχαν σταματήσει όργανα της τάξης για έναν τυπικό έλεγχο και ανακάλυψαν ότι είχε μέσα στο αμάξι του 6 ανήλικα παιδιά και ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Η σύλληψη έγινε στις 5 Ιουλίου 2022. Οι αστυνομικοί των ΗΠΑ σταμάτησαν σε δρόμο στο Νέο Μεξικό τον παιδοβιαστή, Τζέρεμι Γκάθρι για τυπικό έλεγχο, καθώς είδαν ότι οδηγούσε επικίνδυνα. Αμέσως κατάλαβαν ότι ήταν μεθυσμένος.

Το σοκ, όμως, ήρθε μετά, καθώς μέσα στο όχημά του βρήκαν έξι ανήλικα αγόρια και κορίτσια μαζί με άδεια μπουκάλια τεκίλας και ουίσκι. Μάλιστα το ένα από τα ανήλικα κορίτσια φέρεται να το είχε βιάσει και να το είχε αφήσει έγκυο.

Όταν οι αστυνομικοί των ΗΠΑ ρώτησαν τον βιαστή παιδιών ποια ήταν τα ανήλικα κορίτσια και αγόρια που είχε μέσα στο αμάξι του, ο 41χρονος είπε ότι ήταν «φίλοι του» και τόνισε ότι όλα α παιδιά ήταν 18 ετών.

Ο Γκάθρι υποβλήθηκε σε τεστ για να φανεί αν ήταν μεθυσμένος. Το τεστ έδειξε ότι έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν. Στον βιαστή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, μαζί με έξι κατηγορίες κακοποίησης παιδιών.

Μόλις τον συνέλαβαν, ο Τζέρεμι Γκάθρι κατηγορήθηκε και για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού που βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Ο βιαστής κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι για ένα χρόνο. Το άφησε έγκυο, αλλά τελικά η άτυχη ανήλικη απέβαλε.

Στο αυτοκίνητο που σταμάτησαν οι αστυνομικοί των ΗΠΑ επέβαινε και η δίδυμη αδελφή του εν λόγω κοριτσιού. Ο 41χρονος φέρεται να έστειλνε άσεμνα μηνύματα στη νεαρή, ενώ είναι ύποπτος για τον βιασμό και αυτού του κοριτσιού.

«Με αηδιάζει, είναι άρρωστος»

«Με αηδιάζει. Είμαι εξοργισμένη με αυτό που έκανε στις εγγονές μου  Είναι ένας πολύ, πολύ άρρωστος άνθρωπος», δήλωσε η γιαγιά των κοριτσιών στο KRQE News 13.

Ο Γκάθρι είναι ύποπτος για τον βιασμό τουλάχιστον ενός ακόμη ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με την Albuquerque Journal.

Το χρονικό της σύλληψης

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία των ΗΠΑ από τη σύλληψη, ο Γκάθρι φαίνεται αρχικά να προσπαθεί να βρει το πορτοφόλι του για να δώσει την άδεια οδήγησης.

«Εκεί είναι το πορτοφόλι σου, ανάμεσα στα πόδια σου», του λέει ένας αστυνομικός. Ο 41χρονος βρίσκει και δίνει την άδεια οδήγησης λέγοντας: «Συγγνώμη, είμαι λίγο νευρικός».

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, το φερμουάρ του τζιν του φαίνεται ξεκουμπωμένο. Επιμένει ότι δεν έχει πιει τίποτα.

Ο Γκάθρι τρεκλίζει και φαίνεται ότι είναι πιωμένος.

Ο αστυνομικός τον ρωτάει αν έχει κάποια πάθηση που επηρράζει την ισορροπία του και απαντάει: «Πιθανώς».

Λίγο μετά οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν. Στο σημείο έφτασαν στη συνέχεια και οι γονείς των παιδιών που ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία.

Μόλις γίνεται πια γνωστή η σύλληψη η γιαγιά των δίδυμων κοριτσιών ενημέρωσε την αστυνομία ότι βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα κορίτσια για πάνω από ένα χρόνο.

Ένα από τα κορίτσια είπε στην αστυνομία ότι είχε γνωρίσει τον Γκάθρι στο Snapchat και σύμφωνα με την Albuquerque Journal είπε ότι τη βίαζε τακτικά «για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Είπε ότι επίσης ότι ο 41χρονος είχε καταγράψει σε βίντεο τουλάχιστον ένα από τους βιασμούς της, ενώ έκανε χρήση κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και είχε στην κατοχή του πολλά όπλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναδιαμορφώνει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή
Χωρίς ακόμη να έχει επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας ή «περιφερειακής ειρήνης», ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ήδη να έχει αναδιανείμει τα διπλωματικά χαρτιά στη Μέση Ανατολή, όπως επισημαίνει σε ανάλυσή του η Haaretz
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Το Ισραήλ διαψεύδει κάθε κακομεταχείριση της Γκρέτα Τούνμπεργκ – Ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ «περήφανος» για τις συνθήκες κράτησης των ακτιβιστών της φλοτίλας Sumud
Η ισραηλινή κυβέρνηση απορρίπτει τις καταγγελίες για κακομεταχείριση της Γκρέτα Τούνμπεργκ και των μελών της φλοτίλας «Global Sumud»
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ μαζί με άλλους ακτιβιστές της Global Sumud Flotilla, που κρατούνται από το Ισραήλ 1
Λιθουανία: Αερόστατα προκάλεσαν προβλήματα στις πτήσεις – Λαθρέμποροι προσπάθησαν να περάσουν τσιγάρα από τη Λευκορωσία
Περισσότερα από είκοσι αερόστατα φορτωμένα με λαθραία τσιγάρα από τη Λευκορωσία προκάλεσαν την αναστολή των πτήσεων στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας για αρκετές ώρες, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές
Η πόλη Βίλνιους στη Λιθουανία
Συρία: Πρώτες εκλογές μετά την πτώση του Άσαντ – Η χώρα δοκιμάζει τη δημοκρατία εν μέσω διχασμού
Η Συρία διεξάγει την Κυριακή βουλευτικές εκλογές που το καθεστώς παρουσιάζει ως σημαντικό βήμα προς μια πολιτική μετάβαση – Όμως πολλές περιοχές που παραμένουν εκτός ελέγχου της Δαμασκού αποκλείστηκαν από τη διαδικασία
Ο πρόεδρος της Συρίας, Αχμέντ αλ-Σαράα 1
Στο Κάιρο τα βλέμματα για τις συνομιλίες ΗΠΑ, Ισραήλ, Χαμάς με στόχο το τέλος του πολέμου στη Γάζα - Οι αντιπροσωπείες των 3 πλευρών και το τελεσίγραφο Τραμπ
Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αυξάνει την πίεση και στις δύο πλευρές, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η Χαμάς συμμετέχουν σε νέες συνομιλίες στην Αίγυπτο τη Δευτέρα με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις στη Γάζα
Γάζα: Τη Δευτέρα στο Κάιρο ξεκινούν οι κρίσιμες συνομιλίες για εκεχειρία και απελευθέρωση ομήρων
Οι έμμεσες διαπραγματεύσεις για εκεχειρία στη Γάζα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα στην Αίγυπτο, εν μέσω συνεχιζόμενων εντάσεων και σκληρών δηλώσεων από το Ισραήλ και τη Χαμάς
Ισραηλινά στρατεύματα στη Γάζα
Ο κιθαρίστας των Oasis Paul Arthurs διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και αποχωρεί από την περιοδεία του συγκροτήματος
«Πρέπει να κάνω ένα προγραμματισμένο διάλειμμα για το επόμενο στάδιο της θεραπείας μου, οπότε θα απουσιάσω από τις συναυλίες στη Σεούλ, το Τόκιο, τη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ», εξήγησε
Ο Paul «Bonehead» Arthurs, ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των Oasis