Κόσμος

ΗΠΑ: Ιρανοί ταξίδεψαν στην Κριμαία για να εκπαιδεύουν τους Ρώσους στα drone

Ιρανοί στρατιωτικοί βρέθηκαν στην προσαρτημένη από τη Ρωσία χερσόνησο της Κριμαίας, παρέχοντας υποστήριξη στις ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά της Ουκρανίας!

Τα παραπάνω υποστήριξαν οι εκπρόσωποι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις και του Λευκού Οίκου Τζον Κέρμπι, επιβεβαιώνοντας προχθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times.

Σύμφωνα με τον Κέρμπι, εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου για θέματα Εθνικής Ασφαλείας, Ιρανοί ταξίδεψαν στην Κριμαία για να εκπαιδεύσουν τους Ρώσους στον χειρισμό των drones που χρησιμοποιήθηκαν σε πολλές από τις πρόσφατες επιθέσεις στην Ουκρανία.

«Η Τεχεράνη εμπλέκεται πλέον άμεσα στο μέτωπο και με την προμήθεια όπλων που πλήττουν αμάχους και μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία», συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου τόνισε πως «οι ΗΠΑ θα επιδιώξουν με κάθε μέσο να αποκαλύψουν, να αποτρέψουν και να αντιμετωπίσουν την προμήθεια ιρανικού οπλισμού κατά του ουκρανικού λαού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα Χαμενεΐ: Συγχαρητήρια για τη νίκη επί των σιωνιστών – Οι ΗΠΑ δεν πέτυχαν τίποτα από τον πόλεμο
Πρώτο μήνυμα από τότε που η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ - «Οποιαδήποτε μελλοντική επιθετική ενέργεια εναντίον του Ιράν θα έχει βαρύ τίμημα» διεμήνυσε
Ο Αλί Χαμενεϊ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
8
New York Times: Ανησυχία στο Ιράν για την εξαφάνιση του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ – «Πρέπει όλοι να προσευχόμαστε»
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια ούτε έχει κάνει κάποια βιντεοσκοπημένη δήλωση εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα - «Οι πολίτες ανησυχούν: πού είναι ο ηγέτης μας;»
O ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Βίντεο με τη βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας να κοροϊδεύει τον Τραμπ ενώ μιλάει: Σάλος με τον μορφασμό της στη σύνοδο του ΝΑΤΟ
Η βασίλισσα της Ολλανδίας κατηγορείται ότι μιμήθηκε ειρωνικά τον τρόπο ομιλίας του αμερικανού προέδρου - Ποικίλες αντιδράσεις στα social media
Βασιλικό ζεύγος Ολλανδίας και Τραμπ
6