Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ – Τρεις τραυματίες (pics, vid)

ΗΠΑ: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ – Τρεις τραυματίες (pics, vid)
Φωτογραφία Reuters

Μια δυνατή έκρηξη αναστάτωσε το πρωί της Παρασκευής (25/12) το κέντρο του Νάσβιλ στο Τενεσί των ΗΠΑ. Από την έκρηξη, που σημειώθηκε σε όχημα και περιγράφεται από την αστυνομία ως «μία εσκεμμένη πράξη», τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι.

«Η έκρηξη ήταν σημαντική, όπως μπορείτε να δείτε…, το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί συνεργάτες του [FBI, ATF] διεξάγουν μία έρευνα μεγάλης κλίμακας μέχρι τώρα» δήλωσε ο Ντον Άαρον εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νάσβιλ. «Πιστεύουμε ότι η έκρηξη ήταν μία σκόπιμη πράξη» σημείωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, αξιωματούχοι της πυροσβεστικής αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά κανείς από αυτούς, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

«Μία έκρηξη που συνδέεται με ένα όχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί (τοπική ώρα) στο κέντρο της πόλης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την τοπική αστυνομία, αλλά και ομοσπονδιακές υπηρεσίες» σύμφωνα με ανάρτηση της μητροπολιτικής αστυνομίας του Νάσβιλ στο Twitter.

 

Νωρίτερα σήμερα, τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν μία δυνατή έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ, με συνέπεια να υποστούν καταστροφές αρκετά κτίρια, χωρίς να έχουν αναφερθεί θύματα, μέχρι τώρα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευαν φωτογραφίες που δείχνουν μαύρο καπνό στην περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις