Κόσμος

ΗΠΑ: Με κάταγμα στη λεκάνη ο πρώην Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, 95 ετών, εισήχθη σε νοσοκομείο αφού έπεσε στο σπίτι του και έσπασε τη λεκάνη του, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Ο Κάρτερ “έχει υψηλό ηθικό και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του”, στην Τζόρτζια, ανέφερε το Κέντρο Κάρτερ, χαρακτηρίζοντας “ελαφρύ” το κάταγμα.

Ο Τζίμι Κάρτερ, ο μοναδικός μέχρι σήμερα πρώην πρόεδρος που έχει φτάσει στην ηλικία των 95 ετών, τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 6 Οκτωβρίου, όταν έπεσε και πάλι μέσα στο σπίτι του.

Παρά τον τραυματισμό του, ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος (1977-81) παρέμεινε δραστήριος και από την επόμενη ημέρα συνέχισε τη φιλανθρωπική δράση του, μολονότι το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και τυλιγμένο σε έναν επίδεσμο που έκρυβε τα 14 ράμματα που του έγιναν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI
Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φονική πυρκαγιά εξαπλώνεται στο μπαρ του Κραν Μοντανά στην Ελβετία
Στο βίντεο οι θαμώνες του μπαρ φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού αρκετοί σήκωσαν τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν τις φλόγες
Ελβετία
5
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά 8
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας