Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΗΠΑ: Νέο ιπτάμενο αντικείμενο καταρρίφθηκε από τον στρατό πάνω από τη λίμνη Χιούρον στο Μίσιγκαν

ΗΠΑ: Νέο ιπτάμενο αντικείμενο καταρρίφθηκε από τον στρατό πάνω από τη λίμνη Χιούρον στο Μίσιγκαν
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακόμη ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εντόπισε και κατέρριψε σήμερα Κυριακή (12.2.2023) το βράδυ ο στρατός των ΗΠΑ, το τρίτο μέσα σε 3 ημέρες, αυτή τη φορά πάνω από τη λίμνη Χιούρον στο Μίσιγκαν.

Η γερουσιαστής του Μίσιγκαν Ελίσα Σλότκιν δήλωσε ότι ο στρατός «παρόπλισε» το αντικείμενο, το οποίο καταρρίφθηκε από πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και της Εθνοφρουράς.

Λίγο νωρίτερα, σε μήνυμά της στο Twitter, η Σλότκιν έγραψε ότι ο αμερικανικός στρατός παρακολουθεί «εξαιρετικά στενά» ένα αντικείμενο που εντοπίστηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον.

«Θα μάθουμε περισσότερα για το τι είναι αυτό τις επόμενες ημέρες, αλλά προς το παρόν, να είστε βέβαιοι ότι όλα τα μέρη έχουν εστιάσει με λέιζερ σε αυτό από τη στιγμή που διέσχισε τα νερά μας», έγραψε η Δημοκρατική, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν, είπαν στο Reuters ότι ο στρατός κατέρριψε το αντικείμενο, αλλά αρνήθηκαν να πουν εάν έμοιαζε με το μεγάλο λευκό κινεζικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε στις 4 του μηνός.

«Σπουδαία δουλειά από όλους όσοι πραγματοποίησαν αυτήν την αποστολή», έγραψε στο Twitter η βουλευτής Ελίσα Σλότκιν, η οποία εκπροσωπεί μια περιοχή στο Μίσιγκαν, κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

 

 

«Ο αμερικανικός λαός αξίζει πολύ περισσότερες απαντήσεις από αυτές που έχουμε», έγραψε ο Μπέργκμαν στο Twitter, απηχώντας τα αυξανόμενα ερωτήματα στη χώρα και στους πολιτικούς σχετικά με αυτά τα γεγονότα.

Εν τω μεταξύ, Καναδοί ερευνητές αναζητούν τα συντρίμμια ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου που καταρρίφθηκε από αμερικανικό καταδιωκτικό πάνω από το έδαφος του Γιούκον το Σάββατο. «Ομάδες αποστολής ανάκτησης βρίσκονται στο σημείο, ψάχνουν να βρουν και να αναλύσουν το αντικείμενο», δήλωσε σήμερα ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό στους δημοσιογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις