Κόσμος

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες

Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και τουλάχιστον άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά στον Λευκό Οίκο.

Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν περίπου 6 χλμ από τον Λευκό Οίκο και μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης (10.4.2024) τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν παρέθετε επίσημο δείπνο στον Ιάπωνα πρωθυπουργό Φούμιο Κισίντα.

Σύμφωνα με τις Αρχές ένας εννιάχρονος και ένας 12χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην Ουάσινγκτον όταν πιθανότατα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κατευθύνθηκαν στη λεωφόρο Maryland. Κάποια στιγμή βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να πυροβολούν. 

Οι λεπτομέρειες παραμένουν λιγοστές, αλλά οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι ένας άνδρας ανακηρύχθηκε νεκρός στον τόπο του εγκλήματος και ότι άλλοι πέντε, μεταξύ των οποίων ένας εννιάχρονος και ένας 12χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Τις τελευταίες υπήρξαν τρεις ακόμα πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον που άφησαν πίσω τους πολλούς τραυματίες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν – Μετακίνησαν βομβαρδιστικά στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό
Τα 4 αεροσκάφη B-52H Stratofortress μεταφέρουν περίπου 32 τόνους όπλων, μεγάλης ακτίνας δράσης και έφτασαν στη στρατιωτική βάση Ντιέγκο Σκαρσία γύρω στα μέσα Μαΐου
Αεροσκάφος 31
Το Ιράν καλεί τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν – Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων
«Τιμωρητικές επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα» λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν
Επίθεση πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ, στη Χάιφα 6