Κόσμος

ΗΠΑ: Ρατσιστικό παραλήρημα σε πτήση – «Η οικογένειά σου είναι από την Ινδία, δεν έχεις κανένα σεβασμό»

Ένας φωτογράφος υψηλού επιπέδου και η οικογένειά του, με ρίζες από Ινδία, υπέστησαν την οργή μιας γυναίκας η οποία εξαπέλυσε εναντίον τους ρατσιστική επίθεση μετά την προσγείωση της πτήσης τους στο Λος Άντζελες.

Ο Pervez Taufiq δήλωσε ότι μόλις είχε προσγειωθεί στο Λος Άντζελες από το Κανκούν την περασμένη εβδομάδα, με τη σύζυγό του και τους τρεις γιους του, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μία επιβάτιδα η οποία τους «έλουσε» με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.  

Είπε ότι η θρασύτατη γυναίκα «παρενόχλησε» τον γιο του που καθόταν δίπλα της στο αεροπλάνο και στη συνέχεια φώναξε κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το λεωφορείο, τους οποίους κατέγραψε η κάμερα.

«Η οικογένειά σου είναι από την Ινδία, δεν έχεις κανένα σεβασμό, δεν έχεις κανόνες, νομίζεις ότι μπορείς να σπρώχνεις τους πάντες, να σπρώχνεις, να σπρώχνεις, να σπρώχνεις», του είπε η γυναίκα όπως την κατέγραψε βίντεο στις 24 Νοεμβρίου 2024. «Αυτό νομίζεις ότι είσαι. Είστε εντελώς τρελοί».

Ο Taufiq απάντησε ειρωνικά, ρωτώντας αν θα έπρεπε να τους πει να φάνε «περισσότερο κάρυ», ενώ εκείνη απάντησε ότι θα έβγαζε το τηλέφωνό της «για να καταγράψει τον γ@@@ο κ@@@ σου από ταντούρι».

Όταν ο πατέρας κατήγγειλε τη γυναίκα – η οποία προχώρησε και σε άσεμνες χειρονομίες χρησιμοποιώντας και τα δύο μεσαία της δάχτυλα- ζητώντας να απομακρυνθεί από το λεωφορείο επειδή ήταν «αγενής και ρατσίστρια», εκείνη τον κατηγόρησε ότι είναι «ρατσιστής» απέναντί της, σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε ο Taufiq στα social media.

Τελικά, το προσωπικό απομάκρυνε τη γυναίκα από το όχημα που τους μετέφερε ενώ ο Taufiq δήλωσε ότι εκείνη φαινόταν να είναι «ξεκάθαρα μεθυσμένη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές χάους σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία: Επιβάτες πήδηξαν στο κενό και τραυματίστηκαν έπειτα από λάθος συναγερμό για φωτιά
Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, κάποιοι από τους επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από το δεξιό φτερό, με αποτέλεσμα πέφτοντας στο έδαφος να τραυματιστούν
Πανικός σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe