Κόσμος

ΗΠΑ: Σάλος στην πολεμική αεροπορία! Πιλότος “ζωγράφισε” φαλλό στον ουρανό [pics]

"Απαράδεκτο" χαρακτήρισε σήμερα η αμερικανική πολεμική αεροπορία το ιδιόμορφο χιούμορ ενός πιλότου της, ο οποίος "ζωγράφισε" στον ουρανό έναν γιγαντιαίο φαλλό, με τα ίχνη συμπύκνωσης του αεροσκάφους του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Οκάνογκαν, στην Πολιτεία Ουάσινγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ, είδαν κατάπληκτοι την Πέμπτη το μαχητικό μιας κοντινής αεροπορικής βάσης να ακολουθεί μια ασυνήθιστη πορεία και να σχεδιάζει έναν ουράνιο φαλλό.

usa

Μια γυναίκα τηλεφώνησε για να διαμαρτυρηθεί για το άσεμνο σχέδιο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KREM 2 που με τη σειρά του ρώτησε για την υπόθεση τις ένοπλες δυνάμεις.

usa

Οι μανούβρες του πιλότου “δεν είχαν καμία εκπαιδευτική αξία” τόνισε η πολεμική αεροπορία σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, προειοδοποιώντας ότι ο επίδοξος “ζωγράφος” θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του. “Το θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

“Όλοι έπαθαν σοκ”, εξήγησε από την πλευρά του ο Τζέιμς Φάρμερ, ένας κάτοικος του Οκάνογκαν, που μίλησε στο περιοδικό Vice News.

Το συμβάν έκανε τον γύρο των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και τράβηξε την προσοχή των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σε μια περίοδο που στις ΗΠΑ συνεχίζεται το κύμα αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Φωτογραφίες: krem.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
16
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS