Κόσμος

ΗΠΑ: Συνελήφθη για κακοποίηση των παιδιών της πολύτεκνη μητέρα που διαφήμισε την αυστηρή ανατροφή τους

Μια Αμερικανίδα πολύτεκνη μητέρα, γνωστή στο διαδίκτυο επειδή διατηρούσε ένα κανάλι στο YouTube, όπου παρουσίασε την καθημερινότητα της οικογένειάς της και την αυστηρή διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της κακομεταχείρισης τους, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στην πολιτεία Γιούτα.

Η Ρούμπι Φράνκι και η συνεργάτιδά της Τζόντι Χίλντεμπραντ συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Ίβινς, αφού ένα εξαθλιωμένο, πεινασμένο παιδί ζήτησε τη βοήθεια των γειτόνων.

«Ο ανήλικος ήταν εξαντλημένος και υποσιτισμένος, με ανοιχτές πληγές και έφερε αυτοκόλλητη ταινία γύρω από τα άκρα του. Ζητούσε φαγητό και νερό» ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με το BBC, επρόκειτο για τον 12χρονο για της Φράνκι, που το έσκασε από το σπίτι πηδώντας από ένα παράθυρο. Η 10χρονη αδελφή του βρέθηκε από αστυνομικούς «σε παρόμοια κατάσταση υποσιτισμού» μέσα στο σπίτι. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Στις δύο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη την Παρασκευή για κακομεταχείριση ανηλίκου με επιβαρυντικές περιστάσεις. Παραμένουν και σήμερα υπό κράτηση, σύμφωνα με την τοπική σωφρονιστική υπηρεσία.

Η Ρούμπι Φράνκι, μητέρα έξι παιδιών, έγινε γνωστή στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το κανάλι «8 Επιβάτες» που διατηρούσε στο YouTube και το οποίο πλέον έχει απενεργοποιηθεί. Εκεί παρουσίαζε την καθημερινότητα της οικογένειάς της και πρόβαλε τους αυστηρούς κανόνες που έθετε στα παιδιά της, μεταξύ των οποίων ήταν και η στέρηση της τροφής για τιμωρία. Σε αποσπάσματα από τα βίντεό της, που αναρτήθηκαν από άλλους χρήστες μετά τη σύλληψή της, η Φράνκι απειλούσε τα παιδιά ότι «θα έχαναν το προνόμιο της τροφής». Είχε βιντεοσκοπήσει έναν από τους γιους της να κοιμάται σε ένα πουφ επί πολλούς μήνες επειδή «έχασε το δωμάτιό του», έπειτα από μια κακόγουστη φάρσα που έκανε.

Η μεγαλύτερη κόρη της Φράνκι, η Σάρι, φέρεται ότι μετά τη σύλληψη της μητέρας της έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι η ίδια και η οικογένειά της “χαίρονται πολύ που αποδίδεται δικαιοσύνη” στις ΗΠΑ. “Προσπαθούσαμε να το πούμε στην αστυνομία και στην πρόνοια επί πολλά χρόνια και χαιρόμαστε που τελικά αποφάσισαν να παρέμβουν”, πρόσθεσε.

Το κανάλι «8 Επιβάτες» είχε περίπου 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακο για το Πάρκινσον οδήγησε Βρετανό δικηγόρο σε υπεξαίρεση 600.000 λιρών και εθισμό σε πορνό, αντίκες και συνόδους πολυτελείας
Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του, αφαίρεσε τη ζωή του - Πώς ο δικηγόρος εθίστηκε στο σεξ και έκλεψε χιλιάδες λίρες λόγω του φαρμάκου - Ελλιπή ενημέρωση καταγγέλλει η σύζυγός του που θρηνεί και για τον γιο της ο οποίος επίσης αυτοκτόνησε
Άντριου
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό