Κόσμος

ΗΠΑ: Θα εκτελέσουν τον “δολοφόνο του Ι-65” που σκότωνε ομοφυλόφιλους

Ο “δολοφόνος του Ι-65” θα εκτελεστεί στην Φλόριντα των ΗΠΑ παρά τα αιτήματα για αναστολή της ποινής.

Ο 57χρονος Γκάρι Ρέι Μπόουλς έχει ομολογήσει ότι σκότωσε 6 άνδρες το 1994 επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι και είναι γνωστός με το προσωνύμιο «ο δολοφόνος του I-95», όπως ονομάζεται ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος στις ανατολικές ΗΠΑ, κατά μήκος του οποίου εγκατέλειπε τα πτώματα των θυμάτων του.

Το 1994, ο Μπόουλς συνελήφθη στο Τζάκσονβιλ, στη βορειανατολική Φλόριντα, για τον φόνο του Γουόλτερ Τζαμέλ Χίντον, ενώ στη συνέχεια ομολόγησε πως σκότωσε άλλους 5 άνδρες σε διάφορες πολιτείες.

Ωστόσο με θανατική ποινή καταδικάστηκε για την έκτη δολοφονία που είχε διαπράξει, αυτή του Χίντο, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ ο δολοφόνος στοχοθετούσε ομοφυλόφιλους, που αφού τους σκότωνε, τους έκλεβε τα χρήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Το υπουργείο Δικαιοσύνης πιθανόν μου οφείλει πολλά χρήματα ως αποζημίωση
Οι δικηγόροι του ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα αξιώνουν κάπου 230 εκατομμύρια δολάρια από το υπουργείο ως αποζημίωση για ομοσπονδιακές έρευνες σε βάρος του πριν από την εκλογή του για δεύτερη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ
Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι σοροί του ιδρυτή του κιμπούτς Νιρ Οζ και ενός 38χρονου υπαξιωματικού
Ο Ταμίρ Αντάρ, υπαξιωματικός 38 ετών, σκοτώθηκε όταν έγινε στο νότιο Ισραήλ η έφοδος της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου 2023, ενώ ο Άριε Ζαλμάνοβιτς, 85 ετών όταν πέθανε, ήταν αγρότης, εκ των ιδρυτών του κιμπούτς Νιρ Οζ
Οι δύο νεκροί όμηροι που αναγνωρίστηκαν