Κόσμος

ΗΠΑ: Υπερτυχερός κέρδισε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε λοταρία μετά από δυο συνεχόμενα τζακ ποτ

Οι πιθανότητες να κερδίσει ήταν 1 προς 302.575.350

Την τύχη του μακαρίζει ένας υπερτυχερός λοταρίας στις ΗΠΑ καθώς έπειτα από δύο συνεχόμενα τζακ ποτ, κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 1,22 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο τυχερός λαχνός της λοταρίας του Mega Millions, πωλήθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και κλήρωσε το υπέρογκο αυτό ποσό το βράδυ της Παρασκευής (27.12.2024) – τερματίζοντας τη τρίμηνη φρενίτιδα χωρίς μεγάλους νικητές.

Ο εξαιρετικά τυχερός κάτοχος του δελτίου βρήκε και τους έξι αριθμούς, νικώντας τις πιθανότητες 1 προς 302.575.350 να κερδίσει το μεγάλο βραβείο.

Ο λαχνός πωλήθηκε σε ένα πρατήριο Sunshine Food and Gas στο Cottonwood, που βρίσκεται στη βόρεια Καλιφόρνια, 146 μίλια βόρεια του Σακραμέντο.

Ο νέος δισεκατομμυριούχος μπορεί να διεκδικήσει το εκτιμώμενο ποσό των 1,22 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ετήσιες δόσεις ή να επιλέξει την εφάπαξ καταβολή μετρητών ύψους περίπου 549,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέντε επιπλέον κάτοχοι δελτίου έφυγαν με 1 εκατομμύριο δολάρια ο καθένας, αφού ήταν νικητές του Match 5, ταιριάζοντας και με τις πέντε λευκές μπάλες για το Match 5.

Είναι η τέταρτη φορά που κάτοχος δελτίου Mega Millions κερδίζει το τζακ ποτ το 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ώρα της κρίσης για Φον ντερ Λάιεν και Pfizergate: Στο Ευρωδικαστήριο τα SMS της με τον Άλμπερτ Μπουρλά για τα εμβόλια της COVID-19
Η απόφαση της Τετάρτης (14.05.2025) θα κρίνει αν η Κομισιόν παραβίασε τους κανόνες διαφάνειας με την άρνησή της να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της συνομιλίας
Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν 1
Βαθαίνει το γεωπολιτικό ρήγμα Ρωσίας και Δύσης μετά το «τελεσίγραφο» για την Ουκρανία: Διπλωματία με χαρτομάντιλα και θεωρίες κοκαΐνης
Η Μαρία Ζαχάροβα υιοθετεί τοξική ρητορική ενόψει συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη - Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με Μακρόν και Δύση - Συνεδριάζουν οι ευρωπαίοι στο Λονδίνο
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 4