Κόσμος

Ιράν: 74 νέοι θάνατοι από κορονοϊό – 6.277 συνολικά οι νεκροί

Άλλοι 74 νεκροί από Covid-19 μέσα σε ένα 24ωρο στο Ιράν ανεβάζοντας σε 6.277 τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα.

Αυτό ανέφερε τη Δευτέρα (04.05.2020) σε ανακοίνωσή του στην κρατική τηλεόραση του Ιράν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Κιανούς Τζαχαπούρ.

Παράλληλα, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στο Ιράν, μια από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο στη Μέση Ανατολή, αυξήθηκε σε 98.647.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1