Κόσμος

Ιράν: Με «σκληρή απάντηση» προειδοποιεί ο Πρόεδρος για οποιοδήποτε λάθος των ΗΠΑ και των συμμάχων τους

Ο Ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί προειδοποίησε την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της στη Μέση Ανατολή ότι η Ισλαμική Δημοκρατία θα δώσει μια «σκληρή και λυπηρή απάντηση» σε οποιοδήποτε «λάθος» διαπράξει η Ουάσινγκτον ή οι σύμμαχοί της.

«Δηλώνω στους Αμερικανούς και τους περιφερειακούς συμμάχους τους ότι το ιρανικό έθνος δεν θα δεχτεί καμία ανασφάλεια και κρίση στην περιοχή», είπε σε τηλεοπτική ομιλία του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο δυτικό τμήμα της χώρας.

«Οποιοδήποτε λάθος σε αυτή την περιοχή θα αντιμετωπιστεί με μια σκληρή και λυπηρή απάντηση», προειδοποίησε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Γιαΐρ Λαπίντ υπέγραψαν σήμερα μια κοινή δέσμευση ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ