Κόσμος

Ιράν: Ο ΙΑΕΑ επιβεβαίωσε πως δεν χτυπήθηκαν πυρηνικές εγκαταστάσεις από το Ισραήλ

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) επιβεβαίωσε πως οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «δεν χτυπήθηκαν» από τα πυρά του Ισραήλ εναντίον στρατιωτικών στόχων.

«Απευθύνω έκκληση για σύνεση και αυτοσυγκράτηση σε ό,τι αφορά ενέργειες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πυρηνικών υλικών και άλλων ραδιενεργών υλικών» στο Ιράν, ανέφερε στο twitter ο γενικός διευθυντής αυτής της υπηρεσίας του ΟΗΕ Ραφαέλ Γκρόσι, μετά την επίθεση του Ισραήλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Οι ΗΠΑ απελαύνουν ξένους που πανηγυρίζουν για το έγκλημα – «Δεν φιλοξενούμε ανθρώπους που χαίρονται με τον θάνατο Αμερικανών»
Ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκληση θεωρήσεων, στο πλαίσιο της ευρείας μεταναστευτικής καταστολής της δεύτερης θητείας Τραμπ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο
1
Ανήσυχος ο CEO της OpenAI για το ChatGPT: «Δεν κοιμάμαι καλά, μπορούσαμε να είχαμε δώσει καλύτερες συμβουλές πριν από τις αυτοκτονίες»
Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, Σαμ Άλτμαν, μίλησε για πολλά ζητήματα που τον απασχολούν σε σχέση με το chatgpt και έδωσε απαντήσεις σε μια σειρά ηθικών και δεοντολογικών ερωτήσεων
Ο Σάμ Άλτμαν