Κόσμος

“Ήρωας” του ίντερνετ ο 28χρονος που έριξε ντομάτες στον Ντόναλτ Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο 28χρονος Andrew Alemao συνελήφθη επειδή πέταξε δύο ντομάτες στον Ντόναλντ Τραμπ. Αφέθηκε ελεύθερος και έγινε το αγαπημένο παιδί του ίντερνετ!

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Ντόλαντ Τραμπ δέχτηκε την επίθεσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Iowa. Μιλούσε στο Πανεπιστήμιο στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας.

Οι δύο ντομάτες εκτοξεύτηκαν όταν ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τον υποψήφιο Bernie Sanders κομμουνιστή. Μετά την “κόκκινη απειλή”, ο υποψήφιος διέταξε να τον βγάλουν έξω. Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες και το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, με τον 28χρονο να γίνεται ήρωας στο ίντερνετ.

Οι χρήστες των social media εξήραν την προσπάθειά του και δήλωσαν πως θα τον βοηθήσουν στον δικαστικό του αγώνα. “Ήρωας της Αμερικής. Ας δώσουμε σε αυτόν τον γενναίο πολίτη τη δική του τελετή και το κλειδί της πόλης”, έγραψε μια γυναίκα. Κάποιος μάλιστα του έκανε και σελίδα στο Facebook!

Πηγή: Buzzfeed

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID
Ο Τραμπ απειλεί τον Μασκ με απέλαση και περικοπή των επιδοτήσεων στις επιχειρήσεις του
ο Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα ανέφερε πως η Επιτροπή Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας (DOGE), επικεφαλής της οποίας ήταν για ένα τετράμηνο ο Μασκ, θα μπορούσε να περικόψει τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεών του
Ο Ντόναλντ Τραμπ 17