Κόσμος

Ισόβια για την γερμανίδα Μήδεια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία 42χρονη μητέρα, η οποία έπνιξε και τα δύο παιδιά της μέσα στη μπανιέρα, καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη από γερμανικό δικαστήριο.

Οι δικαστές έκριναν οτι η μητέρα είχε σώας τας φρένας όταν σκότωσε το πεντάχρονο κοριτσάκι και το τετράχρονο αγοράκι, στις 9 Μαίου, στο σπίτι τους στην πόλη Σόρντορφ.
  Η δράστης και ο εν διαστάσει σύζυγός της είχαν αντιδικία σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών.

“Το κίνητρό της ήταν η άρνησή της να επιτρέψει στα παιδιά της να αποκτήσουν σχέσεις στοργής με οποιονδήποτε άλλον πλην της ιδίας”, αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
WSJ: Το δίδαγμα της αρχαίας Αθήνας για τις υπερδυνάμεις του σήμερα και η επίκαιρη προειδοποίηση του Θουκυδίδη 2.400 χρόνια μετά
«Οι ισχυροί κάνουν ό,τι μπορούν και οι αδύναμοι υποφέρουν ό,τι πρέπει» - Η ιστορική φράση από τον διάλογο των Αθηναίων με τους Μηλίους το 416 π.Χ.
Πόλεμος στην Ουκρανία