Κόσμος

Ισραήλ: Νεκρός έξω από το χωριό του βρέθηκε 35χρονος που θεωρούνταν όμηρος της Χαμάς

Η ζωή του Ντόλεβ Γεχούντ έσβησε την 7η Οκτωβρίου, τη μέρα που ένοπλοι της Χαμάς εισέβαλλαν σε εδάφη του Ισραήλ σκορπώντας μια εκτεταμένη φονική επίθεση. Ο ίδιος δεν κρατήθηκε ποτέ όμηρος της Χαμάς.

Ο Ισραηλινός, ο οποίος αγνοούνταν από τις 7 Οκτωβρίου συγκαταλεγόταν στους ομήρους της Χαμάς που μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας. Ωστόσο, εντοπίστηκε νεκρός στο συνοριακό χωριό όπου κατοικούσε, μετέδωσαν σήμερα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα του Ντόλεβ Γεχούντ και πρόσθεσε ότι αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από μακροχρόνιες εξετάσεις και αναλύσεις.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Γεχούντ σκοτώθηκε από την Χαμάς στη διάρκεια της σφαγής στο κιμπούτς Νιρ Οζ, όπου πολλοί άλλοι κάτοικοί του έχασαν τη ζωή τους – κάποιοι μέσα στα σπίτια τους που πυρπόλησε η οργάνωση – ή απήχθησαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Εγκρίθηκε το εποικιστικό σχέδιο οικοδόμησης στη ζώνη Ε1 στη Δυτική Όχθη – Απειλείται η λύση των δύο κρατών
Η ισραηλινή κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή 3.400 κατοικιών στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο που θα διχοτομήσει τα παλαιστινιακά εδάφη
Ισραηλινοί στρατιώτες στη Δυτική Όχθη