Κόσμος

Ισραήλ: Σκότωσαν “εν ψυχρώ” 20χρονο Παλαιστίνιο

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο που είχε πλησιάσει στο τείχος ασφαλείας το οποίο χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το ισραηλινό έδαφος.


Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας εκπρόσωπος του στρατού είπε ότι τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή μια περίπολος εντόπισε μια “ύποπτη σιλουέτα” που άνοιγε ένα λάκκο, πιθανότατα για να τοποθετήσει μέσα κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον του και τον σκότωσαν.

Το πτώμα του Παλαιστίνιου βρέθηκε το πρωί και κοντά του εντοπίστηκε ένα αυτόματο όπλο.

Την τελευταία εβδομάδα Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν βρει και έχουν εξουδετερώσει τρεις εκρηκτικούς μηχανισμούς κοντά στο τείχος ασφαλείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: «Καταιγίδα φωτιάς» απειλεί τη Ζιρόντ, η μεγαλύτερη εκκένωση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Στην προσπάθεια περιορισμού της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Airbus A400M, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ρίψεις έως 20 τόνων νερού ή επιβραδυντικού υγρού
Μαίνονται οι τεράστιες φωτιές στην Ισπανία 7