Κόσμος

Ισραήλ: «Σκότωσαν τη μητέρα μου με 14 σφαίρες καλάσνικοφ – Είχε καραμέλες στα χέρια»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της σφαγής που πραγματοποίησαν οι τρομοκράτες της Χαμάς το Σάββατο κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ. Μία γυναίκα περιγράφει πώς δολοφονήθηκε η μητέρα της, η οποία – όπως αφηγείται – σκοτώθηκε με καραμέλες στα χέρια γιατί πήγαινε να επισκεφτεί τα εγγόνια της.

Η Λιόνα Μπενσίλ, μίλησε στην τηλεόραση του Mega και περιέγραψε όσα έζησε κατά τις πρώτες ώρες της ένοπλης επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ.

Η ίδια σημείωσε: «Είδα τη μητέρα μου και ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί κρατούσε το νεογέννητο μωρό μου, όμως δεν ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπα, ότι θα ήταν η τελευταία φωτογραφία του παιδιού μου με τη μαμά μου». 

Συνέχισε λέγοντας: «Μόλις έλαβα το μήνυμα ότι υπήρχαν 30 τρομοκράτες της Χαμάς στα σπίτια μας που προσπαθούν να τους σφαγιάσουν όλους, προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον σύζυγό μου για να δω τι γίνεται με τα παιδιά μου και δεν απαντούσε στις κλήσεις».

Όταν έφτασαν τα αδέρφια της στο σπίτι, ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες από καλάσνικοφ: «Ανησυχούσα. Και η μητέρα μου δεν απαντούσε στις κλήσεις. Η Χαμάς είχε τον έλεγχο του κιμπούτς μας για επτά ώρες, σφαγιάζοντας παιδιά και σκοτώνοντας ανθρώπους. Είπα στα αδέρφια μου να έρθουν και να σώσουν την οικογένειά μου. Όταν έφτασαν τα αδέρφια μου, είδαν τη μητέρα μου στο έδαφος, με 14 τρύπες καλάσνικοφ στο σώμα της. Ερχόταν στα παιδιά μου. Είχε καραμέλες στα χέρια της, ήταν μόλις 65 ετών».

 

Τέλος, σημείωσε: «Ξέρετε είμαι τόσο χαρούμενη που η οικογένειά μου είναι καλά και δεν έφτασαν στα παιδιά μου γιατί υπήρξαν οικογένειες που σφαγιάστηκαν τα παιδιά τους. Όμως πήγαν στη μητέρα μου και δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο, 14 τρύπες καλάσνικοφ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για ειρήνη» λέει ο Ζελένσκι - «Μεγάλη πρόοδο» βλέπει ο Τραμπ: Oι κοινές δηλώσεις τους μετά την κρίσιμη συνάντηση στη Φλόριντα
Μπαίνοντας στη συνάντηση, ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωνε μπροστά στους δημοσιογράφους ότι η Ουκρανία θα λάβει ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας σε περίπτωση που καταλήξουν σε ειρηνευτικό σχέδιο οι δύο πλευρές
REUTERS
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ