Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ισχυρισμοί – “βόμβα” για την MH370: Κρύβουν την αλήθεια – «Πείραξαν» τα μηνύματα από τη μοιραία πτήση

MH370

Θρίλερ χωρίς τέλος με την πτήση MH370 και το τι πραγματικά συνέβη στο μοιραίο αεροπλάνο που έστειλε στον θάνατο 239 ψυχές.

Ερευνητές έκαναν αποκαλύψεις βόμβα για την επίσημη αναφορά που δόθηκε στη δημοσιότητα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines. Υποστηρίζουν πως ίσως “πείραξαν” τα δεδομένα και κρύβουν πληροφορίες για το τι συνέβη στη μοιραία πτήση MH370.

Οι ειδικοί που ερευνούν την εξαφάνιση του αεροπλάνου υποστηρίζουν ότι τα μηνύματα από τη μοιραία πτήση MH370 και περιλαμβάνονται στην επίσημη αναφορά της αεροπορικής εταιρείας είναι ελλιπή και πιθανότατα να έχουν τροποποιηθεί.

Η μοιραία πτήση με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο τον Μάρτιο του 2014. Μετά από χρόνια ερευνών και δεν έχουν καταφέρει να δώσουν οριστικές απαντήσεις για την εξαφάνιση του Boeing 777.

Ο επικεφαλής της ομάδας ανεξάρτητων ερευνητών Victor Iannello υποστηρίζει ότι βρήκε ορισμένα προβληματικά τμήματα στις συνομιλίες από τη μοιραία πτήση που δόθηκαν στη δημοσιότητα με την επίσημη έκθεση από τη Μαλαισία.

“Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι πάνω από τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση της πτήσης MH370 ζητάμε ακόμα να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που κρατάνε κρυφά. Οι ανωμαλίες στην επίσημη αναφορά φανερώνουν ότι δεν είναι ολοκληρωμένα τα στοιχεία και φαίνονται τροποποιημένα.

Τα δεδομένα των στρατιωτικών ραντάρ είναι ένα ακόμα παράδειγμα ενός συνόλου δεδομένων που δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα. Αυτό παρά τη σημασία τους για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο που το αεροπλάνο πέταξε αφού δεν ακολούθησε το σχέδιο πτήσης”.

Τι κρύβουν για τη μοιραία πτήση MH370

Η επίσημη έκθεση 400 σελίδων για τη μοιραία πτήση MH370 δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούλιο. Κατέληγε στο συμπέρασμα πως δεν μπορεί να εξακριβωθεί η αιτία εξαφάνισης μέχρι να εντοπιστούν τα συντρίμμια του αεροπλάνου και το μαύρο κουτί.

Ο Victor Iannello υποστήριξε πως τα μηνύματα από το κέντρο της Malaysia Airlines την ημέρα της μοιραίας πτήσης MH370 ίσως να παραποιήθηκαν. Ισχυρίζεται πως από αυτά που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται να έχει σβηστεί ένα όνομα που αρχίζει από Μ από το κείμενο.

“Είναι σημαντικό η Μαλαισία να παράσχει ένα πλήρες και μη τροποποιημένο μητρώο όλων των επικοινωνιών μεταξύ 12:48 και 20:00 στις 7 Μαρτίου 2014. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό υπό το πρίσμα των ζητημάτων γύρω από την καθυστερημένη απάντηση των αρχών της Μαλαισίας μετά την εξαφάνιση της πτήσης MH370”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις