Κόσμος

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη Χιλή

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ χτύπησε τη Χιλή σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC).

Ο σεισμός έπληξε την περιοχή Ατακάμα που βρίσκεται στην κεντρική Χιλή αναστατώνοντας τους κατοίκους.

Σύμφωνα με το EMSC, ο σεισμός σημειώθηκε 123 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Λα Σερένα της Χιλής και εκτιμάται σε βάθος 30 χιλιομέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σπάνια ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Μπλόκο στην ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Σικάγο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία των αστυνομικών που εφαρμόζουν την πολιτική των μαζικών απελάσεων των παράτυπων μεταναστών
Ντόναλντ Τραμπ