Κόσμος

Ιταλία: 1.365 κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα σήμερα είναι 1.365 και τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Χθες, τα νέα κρούσματα ήταν 1.444 και καταγράφηκε ένας θάνατος. Το τελευταίο 24ωρο πάντως έγιναν σχεδόν 20.000 λιγότερα τεστ σε σχέση με το προηγούμενο.

Για τρίτη συνεχή ημέρα αυξάνονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Συνολικά, σε όλη τη χώρα, είναι 86. Στην περιφέρεια της Λομβαρδίας σήμερα τα νέα κρούσματα είναι 235, στην περιφέρεια της Ρώμης 156, ενώ η Καμπανία, με πρωτεύουσα την Νάπολη, αγγίζουν τα 270.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr